Ondernemend Friesland nieuws

Evenement van deze tijd

Evenement van deze tijd

WTC EXPO zet met Trade Experience Leeuwarden een evenement neer van deze tijd. WTC Expo te Leeuwarden organiseert een nieuw netwerkevenement ter vervanging van de gestopte Bedrijven Contact Dagen. Het nieuwe netwerkevenement TEL

, hetgeen staat voor Trade Experience Leeuwarden, wordt georganiseerd op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013. Dit alles onder het motto: "TEL mee in zakelijk Noord Nederland".

De doelstelling van TEL is helder: TEL is na het wegvallen van de Bedrijven Contactdagen hét zakelijk platform voor Noord Nederland, waar elkaar ontmoeten, inspireren en zakendoen centraal staan. Ondernemers, overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen hier efficiënt hun organisaties onder de aandacht brengen en hun relatienetwerk onderhouden en promoten. En niet te vergeten in deze tijd: new business genereren. Vanaf het moment van bekendmaken stond de telefoon roodgloeiend en sinds die tijd stromen de inschrijvingen binnen, aldus commercieel directeur Pieter Fokkema.

Laagdrempelig
De formule van TEL zal in deze eerste editie vanwege de korte voorbereidingstijd niet drastisch afwijken van andere netwerkbeurzen. Wel zal TEL de komende jaren meer gaan aansluiten op de moderne vormen van communicatie. Kortom, voldoende plannen. Maar toch hebben we ook nu al een andere netwerkmethode gevonden, om bezoekers op de juiste wijze met elkaar in contact te brengen. Onze branchegerichte aanpak geeft een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken. Zo zijn er speciale themapleinen rond Facilitair, Vitaal in bedrijf, Financieel of Marketing & Communicatie. Thema's waarin veel ambitieuze ondernemer uit Noord-Nederland zich herkennen.

Gunstige tarieven
Maar ook op andere fronten is TEL helemaal van deze tijd. Want we willen TEL toegankelijk maken voor iedereen. Ook voor (startende) ondernemers zonder personeel. En voor deelnemers die in de huidige tijd niet op dure standbouw zitten te wachten. Daarom biedt TEL het concept van de netwerktafel. Zo kunnen ondernemers al voor € 495,- een eigen plek voor beide dagen krijgen. Ook de tarieven voor bijvoorbeeld individuele stands zijn veel gunstiger dan men tot nu toe gewend is.

Omvangrijk gratis workshopprogramma
Daar komt bij dat een bezoek aan TEL gratis is! Na registratie op de nieuwe website www.wtctel.nl kan het nieuwe netwerkevenement kosteloos worden bezocht. Dat geldt tevens voor het uitgebreide en zeer interessante workshopprogramma, waarvoor belangstellenden zich via de website kunnen inschrijven. Laagdrempeliger kan WTC Expo netwerken voor het zakenleven niet maken!

Gemeentepleinen
De Gemeentepleinen, de regionale pleinen door en voor gemeenten, zien we terug van de Bedrijven Contactdagen. Hier tonen gemeenten aan hun collega’s en bezoekers innovatieve oplossingen uit hun organisatie. Met daar omheen bedrijven uit de betreffende regio. Deze pleinen zijn de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op de pleinen worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Locatie
TEL vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013 in de Saksenhal, Frankenhal en Passage van het hypermoderne WTC Expo evenementencomplex te Leeuwarden. Beide dagen is TEL geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide workshopprogramma wordt dagelijks verspreidt over 4 rondes neergezet in het congrescentrum.

OF als media partner

OF was al toegetreden als mediapartner van de Netwerk-10 daagse. Ook een evenement van WTC Expo. Een logisch gervolg was dat dit ook voor TEL het geval is. Een week voorafgaand aan de beurs zal er een special beurs editie verschijnen. Uiteraard is deze ook ruim, kosteloos, verkrijgbaar tijdens de beurs. Uiteraard in combinatie met www.of.nl

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement