Ondernemend Friesland nieuws

Faber Telecom en Data wint de Best Business Case Award

Voor het eerst in de prijzen bij de Voiceworks Partner Awards.

Faber Telecom & Data, al ruim 25 jaar actief in de Telecom wereld ontving afgelopen donderdag uit handen van Voiceworks, de Best Business Case Award Gold op de jaarlijkse Voiceworks Partner Awards avond. Dit is de eerste maal dat Faber Telecom & Data in de prijzen valt van de innovatieve zakelijke telecomaanbieder. De Voiceworks Partner Awards had dit jaar het thema ‘Sail to Success’.

Voiceworks B.V. riep zijn partners op om innovatieve, complete of klantgerichte case(s) in te dienen. De cases zijn beoordeeld op innovatie, de toegepaste technologie, klantgerichtheid en de compleetheid van de geïmplementeerde case. Naar aanleiding van de beoordelingsronde was Faber Telecom & Data één van de genomineerden. Na een stemperiode en pitch op het podium ontving Faber Telecom & Data de meeste stemmen en nam daarmee de Best Business Case Gold in ontvangst.

 

Trotse Sjerk Faber

Sjerk Faber, Directeur en eigenaar van Faber Telecom & Data: “Doordat we een mooie complete case hebben kunnen opleveren zijn we voor deze award in aanmerking gekomen. Daar zijn we heel blij mee. Voiceworks is een mooie innovatief en leidende partij en daarnaast delen we dezelfde waarden; we zijn toegankelijk, flexibel en hebben veel technische kennis in huis. Daarnaast hebben dezelfde bedrijfssfeer en een gezonde bedrijfsvoering. En dat werkt. Dat we op de Voiceworks Partner Awards met zo’n prijs naar huis gaan, is een kroon op ons werk van afgelopen jaar en het laat zien dat we op de juiste koers liggen.”

 

Voiceworks trots op partners

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Voiceworks ontwikkelt de diensten, maar onze partners implementeren de oplossingen bij de eindklant. Wij zijn als leverancier dan ook ontzettend trots op het feit dat onze partners het afgelopen jaar weer enorm zijn gegroeid en ontzettend mooie cases in de markt hebben geïmplementeerd. Onze partners zijn zeer belangrijk voor ons. Onze groei en innovatie zijn mogelijk dankzij onze partners. Wij hebben de afgelopen jaren zelf verschillende awards gewonnen en zien deze awards als waardering voor de inzet van onze collega’s en partners. Na het succes van de eerste Voiceworks Partner Awards in 2014 twijfelden wij dan ook niet om onze partners dit jaar weer in het zonnetje te zetten”.

 

Prijsuitreiking

Tijdens de feestelijke avond vierde Voiceworks de behaalde successen van het afgelopen jaar samen met zo’n 200 partners, leveranciers en medewerkers. De avond werd gemodereerd door Harry Piekema die ook de uitreiking verzorgde. Lobke Berkhout, voormalig Nederlands zeilster en vijfvoudig wereldkampioene in de 470-klasse, verzorgde een inspirerende presentatie die aansloot bij het thema Sail to Success met onderwerpen als doorzettingsvermogen, tegenslagen, teamwork, focus en communicatie.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement