Ondernemend Friesland nieuws

Finale Ondernemersprijs Noordoost Friesland vrijdag live op televisie

Winnaar Ondernemersprijs Noordoost Fryslan 2013 Altenburg en Wymenga ecologisch onderzoek

Wie wordt de opvolger van Altenburg en Wymenga Ecologisch Onderzoek. 

Vrijdag 27 juni aanstaande strijden Echte bakker Eddy de Jong uit De Westereen en Dokkum, B&G Foodfactory uit Surhuisterveen en Kelstein uit Hallum om de Bonifatius Bokaal. De finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland vindt plaats op het terrein van het Concours Hippique in Dokkum. Hubert Raadsma: “De finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt voor het eerst in haar geschiedenis live uitgezonden op televisie! Met dank aan sponsoren Vrieswijk, PTH Groep, Streekomroep RTV Noordoost Friesland, Kabelnoord en vele vrijwilligers, is de finale aanstaande vrijdag live te volgen in de Noordoost Friese huiskamers. Geïnteresseerden die de finale niet kunnen bijwonen, kunnen hun TV vanaf 20.00 uur afstemmen op kanaal 20 (Kabelnoord). Het bestuur van de OndernemersPrijs is natuurlijk ‘tige grutsk’ op deze regionale samenwerking.”

 

Kom vrijdag 27 juni naar de finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland
Dit jaar stelden bedrijven uit alle deelnemende gemeenten Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Achtkarspelen, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Dongeradeel zich kandidaat voor de zesde editie van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland. De finale wordt een spannende eindstrijd tussen de drie finalisten. Naast de pitch en de uitreiking van de Bonifatius Bokaal, is deze feestelijke finale avond een uitstekend netwerkmoment. Wilt u de finale avond bijwonen? Meld u dan aan via de website: www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl of door een e-mail te sturen naar info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl.  Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd.

Bedrijfsbezoek door deskundige jury
Vrijdag 6 juni j.l. heeft de jury een bedrijfsbezoek gebracht aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Bearn Bilker (Burgemeester gemeente Kollumerland c.a.), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Wijnand Fijnvandraat (Directeur PTH Groep, winnaar 2011), Erik Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Femmechien Reitsma (H.C.R. de Posthoorn, winnaar 2012). Dit bedrijfsbezoek is, naast de pitch tijdens de finale in Dokkum, doorslaggevend voor het winnen van de ondernemersprijs.

De finalisten maken kans op een uitgebreid prijzenpakket
De Ondernemersprijs Noordoost Friesland levert behalve een kritische bedrijfsanalyse door een deskundige jury, ook een interessant prijzenpakket en de nodige publiciteit op! De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland ontvangt naast eeuwige roem, de ‘Bonifatius Bokaal’ gemaakt door Hans Jouta en een uitgebreid mediabudget van Streekomroep RTV Noordoost Friesland, Ondernemend Friesland en NDC Mediagroep. De OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement