Ondernemend Friesland nieuws

Fries internetbedrijf internationaal in de schijnwerpers

Fries internetbedrijf internationaal in de schijnwerpers

Dallas Amerika in Surhuisterveen. Afgelopen vrijdag bracht een afvaardiging van MODX Dallas, Amerika een bezoek aan Sterc in Surhuisterveen. Sterc werkt sinds het ontstaan van MODX nauw samen met de ontwikkelaars van dit website content management systeem. Het bezoek is daarom een mooie gelegenheid om in ‘real life’ kennis te maken met het brein van MODX.

Het MODX CMS is een zoekmachine- en gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem, wat onstaan is in Amerika, waarin verschillende media zoals websites, mobiele websites en intranetten kunnen worden beheerd. Wereldwijd maken vele bedrijven, organisaties en overheden naar volle tevredenheid gebruik van het beheersysteem.

 

Gauke Pieter Sietzema,technisch directeur van Sterc, kijkt enthousiast terug op het bezoek. “Als Gold Strategic partner is het bezoek uit Amerika een mooie bekroning op de jarenlange samenwerking. Al jaren hebben wij contact met MODX uit Amerika via internet en nu bezoeken ze ons in Friesland. Op deze manier kunnen wij zowel landelijk als internationaal een bijdrage leveren aan het innovatieve karakter van onze organisatie en onze regio. Ook trekken wij hiermee de aandacht van nieuwe mensen, omdat het vinden van goede mensen met de juiste kennis voor onze organisatie altijd een uitdaging is."

 

Ryan Thrash van MODX voegt hier aan toe "It's great to finally meet the entire team at Sterc after years of knowing them from the MODX Community. They're doing amazing work for their clients and we're excited to continue our partnership with them in 2013 and beyond."

 

Het bezoek stond ook in het teken van MODXpo Europe. Na het succes van de eerste MODXpo in Dallas is het dit keer de eer aan Nederland om dit evenement te organiseren. MODXpo Europe 2012 vindt plaats in Utrecht. Aan de hand van keynotes, presentaties en workshops wordt er kennis uitgewisseld tussen MODX gebruikers. Presentatoren uit de hele wereld geven hier presentaties en Sterc is daar vanzelfsprekend één van!

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement