Ondernemend Friesland nieuws

Frieschen Bedden breidt uit in Joure

Frieschen Bedden trekt verder Friesland in. Aan de Handelswei 6 in Joure opent de beddenspeciaalzaak op 14 april een nieuwe winkel met grote showroom.

De afgelopen negen jaar heeft Nederland kennisgemaakt met Frieschen Bedden. Vanuit de voormalige Rivellafabriek in Wolvega zijn de op maat gemaakte bedden, matrassen en boxsprings van Friese bodem heel het land doorgegaan. Uit alle windstreken weten klanten Frieschen bedden te waarderen. Alle reden voor de ondernemers Jelco Sijtsma, Germ Hosper en Thomas Fabriek om groter te gaan.

 

Aan de rand van Joure, vlakbij de snelweg A7, opent Frieschen in het Paasweekeinde de nieuwe locatie. De nieuwe showroom wordt drie keer zo groot als de huidige. Dat betekent dat er nog meer ruimte is om het royale assortiment aan bedden te laten zien. Tevens wordt het assortiment uitgebreid met extra’s als bedtextiel, dekbedden, nachtkastjes, verlichting en accessoires.

 

Fries maatwerk

Groter betekent in het geval van Frieschen niet onpersoonlijker. “Integendeel”, zeggen de ondernemers. “Vanuit onze nieuwe winkel kunnen we klanten nog beter adviseren, onder andere met de testhoek waar men verschillende soorten matrassen, waterbedden en boxsprings kan uitproberen. “

 

Frieschen Bedden staat bekend om de kwaliteit van maatwerk bedden. “Een standaard bed bestaat niet. Wij verkopen slaapcomfort, precies zoals u dat wilt hebben.”  Dat betekent dat de beddenspecialisten van Frieschen elk bed naar wens van de klant samenstellen, dat gaat van matrassoort en –dikte, tot diverse opties voor comfort en de kleur en afwerking van hoofdborden. Elk bed dat de winkel verlaat, is uniek en van Friese bodem. Wie bij Frieschen een bed bestelt, ligt er al binnen vier weken heerlijk op te slapen!

 

Ballonvaart cadeau

Nieuwsgierig naar de nieuwe winkel? Kom naar het openingsweekend van 14 t/m 17 april (ook Tweede Paasdag geopend). In Joure, de ‘ballonstad’ van Friesland, kan een passende openingsactie natuurlijk niet ontbreken. Wie in het openingsweekend een compleet bed koopt, krijgt een ballonvaart cadeau of een waardebon van € 150,- te besteden bij Frieschen Bedden.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement