Ondernemend Friesland nieuws

GAH Interim zorg zeer succesvol in korte tijd

GAH Interim zorg is sinds begin 2010 actief binnen de hulpverlening. Met passie voor het vak en vol enthousiasme is GAH Interim zorg 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor de hulpverlening binnen Nederland. Onze passie gaat hand in hand met professionaliteit. Of het nu gaat om het invullen van een ‘losse dienst’ , detachering voor korte of langere tijd, GAH Interim zorg maakt binnen de hulpverlening altijd de juiste match.

 

Het resultaat tot nu toe overtreft onze stoutste verwachtingen. GAH Interim zorg heeft in zeer korte tijd, een zeer goede naam opgebouwd binnen de hulpverlening. Dat wat mij dreef bij de oprichting van GAH Interim zorg, begint nu al zijn vruchten af te werpen. GAH Interim zorg heeft binnen enkele maanden, al een zeer grote vaste klantenkring opgebouwd. Hieronder bevindt zich onder andere de GGZ Friesland, waar we zeer content mee zijn. Wij leveren dan ook maatwerk, op een zeer hoog niveau en dit tegen een zeer scherp uurtarief. Dit was ook het doel bij de oprichting van GAH Interim zorg. Wij kunnen dit scherpe uurtarief rekenen, omdat wij niet over een duur kantoorgebouw beschikken en niet aan dure sponsoring en het maken van reclame doen. Mond op mond reclame is onze enige reclame en in onze ogen is deze vorm van reclame de aller beste. Wij als GAH Interim zorg vinden dat het geld naar de doelgroep behoort te gaan, daar waar het thuis hoort.

Wij als GAH Interim zorg rekenen dan ook geen nacht en weekend tarieven, wij bieden één zeer scherp tarief. Maar hiervoor krijg je wel de aller beste kwaliteit zorg die er te vinden is binnen de hulpverlening. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met GAH Interim zorg voor het maken van een vrijblijvende afspraak, ook is er de mogelijkheid om het contact formulier op onze site (www.gahinterimzorg.nl) in te vullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement