Ondernemend Friesland nieuws

Geld verdienen met duurzame energie samen met installateurs

Maak geld met energie Synnovem

Installatiebedrijven uit Noordoost Fryslân worden partner van de campagne “Maak geld met energie”.

Met de campagne “Maak geld met energie” proberen de Ondernemersfederatie Noord Oost Friesland (ONOF), de samenwerkende gemeenten in NO Fryslân en de provincie, ondernemers bewust te maken van de financiële en economische voordelen van duurzame energie. De campagne is op 27 mei gestart in het gemeentehuis van Dongeradeel. Daarnaast zijn er op 2 en 3 juli a.s. ondernemersbijeenkomsten in resp. Surhuisterveen (locatie Dalstra Reizen) en Dokkum (locatie De Jong Kantoormeubilair).

Rol installatiebedrijven uit Noordoost Fryslân

Dinsdag 10 juni heeft de projectgroep van de campagne “Maak geld met energie” een gesprek gehad met diverse installatiebedrijven uit Noordoost Fryslân. Tijdens deze bijeenkomst werd door de projectgroep de voortgang van de campagne besproken. De installatiebedrijven reageerden unaniem positief op de aanpak om meer duurzame investeringen in de regio te realiseren. Zij boden de projectgroep aan om partner te worden in de campagne. Dit betekent dat deze bedrijven en al hun branchegenoten zich verenigen in het bevorderen van duurzame energie in de regio. Stichting Synnovem uit Dokkum is de uitvoerende partij en zal de rol van de installatiebranche faciliteren. De uitbreiding van de campagne met de installatiebedrijven zal naar verwachting voor nog meer economische spin-off in de regio zorgen.

 

Ondernemersbijeenkomsten op 2 en 3 juli

De komende weken wordt via de social media kanelen Twitter, Facebook en Linkedingroep van de organisatie en de site www.maakgeldmetenergie.nl, aandacht besteed aan geld verdienen met duurzame energie. Daarnaast zijn er op 2 en 3 juli a.s. ondernemersbijeenkomsten in respectievelijk Surhuisterveen (locatie Dalstra Reizen) en Dokkum (locatie De Jong Kantoormeubilair). Deze bijeenkomsten staan in het teken van het thema ‘Maak geld met energie’. Ook ondernemers uit de gemeente Kampen, waar deze campagne vorig jaar succesvol liep, vertellen wat duurzame energie hen heeft opgeleverd. Ondernemers kunnen zich via de site maakgeldmetenergie.nl aanmelden voor deze bijeenkomsten.

 

Duurzaamheidsvisie

ONOF is opdrachtgever van de campagne ‘Maak geld met energie’ die wordt uitgevoerd door Stichting Synnovem uit Dokkum. De samenwerkende gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a., Tytsjerksteradiel en de provincie Fryslân ondersteunen de campagne. Deze campagne is onderdeel van de duurzaamheidsvisie van de zes gemeenten en de provincie.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement