Ondernemend Friesland nieuws

Glossy toeristen magazine voor Zuidwest Friesland

Glossy toeristen magazine voor Zuidwest Friesland

Vereniging Toeristen Promotie Súdwest Fryslân en Tourist Info Fryslân bundelen de krachten bij het maken van een nieuw glossy toeristen magazine over Zuidwest Friesland. Het magazine zal aan de hand van prachtig beeldmateriaal een verfrissende blik op het gebied geven. Met het magazine bevestigen de organisaties het belang van samenwerking en eenheid en volledigheid in de toeristische informatievoorziening. De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van genoemde organisaties en komt structureel bijeen om ervoor te zorgen dat het blad in april 2013 gereed is.

“In het magazine worden bijzondere verhalen gecombineerd met prachtige foto’s. Dit zorgt voor een complete beleving van het gebied. Met dit blad willen we laten zien dat Zuidwest Friesland een uniek gebied is met bijzondere landschappelijke en cultuurhistorische kwaliteiten.” Aldus Maarten Kruis, voorzitter van de Vereniging Toeristen Promotie Súdwest Fryslân.

 

Gratis bedrijfsvermelding

Alle verblijf- en verhuuraccommodaties, jachthavens, kampeerterreinen, etc. in de gemeente Súdwest Fryslân krijgen een gratis bedrijfsvermelding. Deze bedrijfsvermeldingen worden geëxporteerd uit de toeristische database van Tourist Info Fryslân. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld in deze database en een gratis vermelding willen, moeten dit voor 1 maart aanstaande doen via www.ondernemen.touristinfofryslan.nl.

 

De bedrijfsvermeldingen worden in een aparte bijlage bijgevoegd om de uitstraling van een glossy magazine in stand te houden. Het voordeel van een aparte bijlage is dat de vermeldingen periodiek vernieuwd kunnen worden. De verspreiding vindt plaats via de toeristische informatiepunten die aangesloten zijn bij de Vereniging Toeristen Promotie Súdwest Fryslân. De kanalen die ingezet gaan worden voor de promotie van het magazine, zal in de komende weken worden bepaald. De foto’s van het magazine zijn straks ook rechten vrij beschikbaar middels een beeldbank. Ondernemers kunnen op deze manier gratis gebruik maken van het materiaal om zo samen het beeld van Zuidwest Friesland zowel online als in print nog meer te versterken. De gids gaat in stijl mee met de ‘Mijn Fryslân’ campagne.

 

Heeft u vragen of ideeën? Dan kunt u contact opnemen met Baukje Venema, regioaanjager van Zuidwest Fryslân en project coördinator. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 058 – 23 47 552

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement