Ondernemend Friesland nieuws

Goede Doelen Sponsortraject bij Jumbo Dokkum

Goede Doelen Sponsortraject bij Jumbo Dokkum
Van Jumbo Dokkum zijn de inwoners van deze regio al van alles gewend. De zeven zekerheden, de enorme range aan producten en natuurlijk de onlangs gelanceerde leuke actie ’Bloemetje van de week’. Iedere week krijgt een medewerker de gelegenheid om een klant te verrassen met een gratis bloemetje. Gewoon omdat een klant altijd aardig is, iedere week langskomt of gewoon zomaar. Een initiatief dat door de klanten enorm gewaardeerd wordt. Daarom gaat deze supermarkt nog een stapje verder.

 

“In 2010 bestaan we 5 jaar. Extra reden voor weer een nieuwe stap. Namelijk een Goede Doelen Sponsortraject. Zoals veel mensen wellicht al weten steunen we o.a. een zorgboerderij, Kuritsa en Stichting Doe een Wens. Fantastische initiatieven waarbij je als onderneming op de juiste manier je sociale gezicht kunt laten zien. Want om goede doelen, ideeën en werkzaamheden te laten (over-)leven is veel steun nodig. Ik vind maatschappelijk ondernemen een wezenlijk onderdeel van een businessconcept. Om dit concept nog meer te laten slagen doe ik de volgende oproep: Kent u een sociaal project of een goed doel dat op een bijzondere manier in het zonnetje gezet moet worden? Laat het ons weten.

 

Wij doneren geen grote bedragen, maar steunen in de vorm van bijvoorbeeld sponsoring van producten, helpen met voorkomende werkzaamheden, etc. Als het moet komen we zelf afwassen! Door ergens de schouders onder te zetten, maken wij het goede werk dat velen doen – en wat helaas vaak vergeten wordt – dan net even iets gemakkelijker. Dus nogmaals… mail of stuur ons uw idee.

 

Als u www.jumbodokkum.nl bezoekt klikt u op de button Steun in de rug. Wij hopen dat veel mensen gehoor geven aan onze oproep”, zo besluit een enthousiaste Titus Vogt. Criteria voor het inzenden zijn: het project moet maatschappelijk verantwoord zijn. Doel is om zaken die nogal eens vergeten worden, of wat als heel gewoon wordt beschouwd, extra in het zonnetje te zetten. De actie loopt tot 31 december 2009.

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement