Ondernemend Friesland nieuws

Golfen voor het Goede Doel tijdens Golf & Lifestyle de Beurs!

27 en 28 maart vindt Golf & Lifestyle de Beurs plaats in Martiniplaza. Dit jaar verbindt Golf & Lifestyle de Beurs zich maar liefst aan twee goede doelen. In de stand van Green Meet*s, het nieuwe golf resort  te Erica,  kan gegolfd worden voor de twee doelen.

De bezoeker koopt een golfbal voor € 5,- en slaat deze op een speciaal daarvoor aangelegd parcour in een target. Uiteraard zijn hiermee fantastisch prijzen te verdienen. De opbrengst van de golfballen gaat naar het door de speler gekozen doel, te weten: Stichting Heppie of Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe.


Op het resort Green Meet’s te Erica wil men een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving en voorop lopen in baanbrekende oplossingen met innovatieve technieken. Zo wordt het gloednieuwe hotel op het resort geheel voorzien van led-technologie en is daarmee het eerste led hotel van Nederland. Door het gloednieuwe led-hotel en de wil om duurzaam en klimaat neutraal te zijn, is er voor gekozen om Stichting Heppie en Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe als goede doelen aan de beurs te verbinden.


Stichting Heppie, wel bekend van de familie Froger met hun tv programma “De Frogers helemaal Heppie” zet zich in voor kinderen in Nederland die het niet makkelijk hebben. Kinderen waaraan je op het eerste gezicht niet zomaar iets ziet, zoals kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, ernstig zieke ouders of geldproblemen thuis. Allemaal kinderen met hetzelfde probleem; ze kunnen niet genieten van een normale onbezorgde kindertijd. Voor hen organiseert Stichting Heppie groepsvakanties en opvangweekenden waarin ze kunnen genieten van spel, plezier en positieve aandacht.


Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe komt op voor de belangen van dieren en hun welzijn. Bij het terrein van Green Meet’s wordt in 2012 een Wildlife Park gerealiseerd waar ze de bewaking van de kwaliteit van de dierenpopulatie en de instandhouding van de Europese diersoorten willen behouden.  


Golf & Lifestyle de Beurs, dé luxe lifestyle beurs van Noord Nederland vindt plaats op 27 en 28 maart te Martiniplaza Groningen.

Golf en Lifestyle de Beurs is een evenementconcept van No Boring Events. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

No Boring Events: Suzanne Snijder: tel 06-520 560 60 of 050- 549 71 49 Suzanne@noboringevents.nl

Meer informatie over de beurs kunt u ook vinden op www.golfenlifestyle.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement