Ondernemend Friesland nieuws

Grand Hotel Post-Plaza breidt team uit met culinaire toppers

Grand Hotel Post-Plaza breidt team uit met culinaire toppers

“Leeuwarden wordt culinair volwassen” stond zaterdag 24 januari jl. in de Leeuwarder Courant. Nieuws waar menig Leeuwarder restaurateur het mee eens is. Om deze volwassen wording kracht bij te zetten heeft Grand Hotel Post-Plaza een nieuwe hoofd bediening aangetrokken; Geartsje de Bruin. Geartsje de Bruin keert na 5 jaar afwezigheid terug naar Friesland. Zij is afkomstig van De Kromme Dissel in Renkum, een met 1 Michelin Ster bekroond restaurant. Daarvoor was zij werkzaam bij Paviljoen Lauwersmeer in Oostmahorn.

Post-Plaza heeft geen ster ambitie maar wil met Friese gastvrijheid de lokale markt meer aanspreken en juist de drempel verlagen. Zij vindt in Geartsje een ondernemende collega welke het team kan versterken. Samen met de eerdere komst van chef-kok Robert Buurma afgelopen september, staat in Brasserie Lourens het restaurant van hotel Post-Plaza, een nieuw en gedreven team.

 

Geartsje de Bruin; “Een waanzinnige kans, ik kijk er naar uit om te starten in dit bijzondere stadshotel in Leeuwarden. Een bedrijf met een unieke en vernieuwende filosofie wat mij erg aanspreekt. Ik stap binnen in een enthousiast team met een frisse blik op de toekomst. Ik verheug me daarom ook op onze samenwerking”.

 

Om Friesland kennis te laten maken met het nieuwe team is voor maandag tot en met vrijdag een eigentijdse Sharing Lunch geïntroduceerd voor € 10 per persoon. In het weekend kan genoten worden van een High Tea met Prosecco, waarbij geldt; tweede persoon halve prijs. Ook aan het diner en de overnachting is gedacht, bij een 6-gangen diner ontvangen de gasten kosteloos een overnachting in het hotel. Met onder andere een bier- spijsproeverij, in samenwerking met Café de Markies, hoopt het hotel een bredere doelgroep aan te spreken. Allemaal items waarmee het hotel onderscheidend wil blijven in Friesland.

 

Robert Buurma: “Koken is een passie en een belevenis! Dat is wat de gasten van Grand Hotel Post-Plaza ook moeten ervaren. Pure smaken en bijzondere combinaties is een leidraad door onze keuken. Klassieke smaken maar dan in een nieuw jasje. De ingrediënten van de gerechten gaan met de seizoenen mee, op die manier kook je altijd met de beste producten”.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement