Ondernemend Friesland nieuws

Grote belangstelling themabijeenkomst ONS

Grote belangstelling themabijeenkomst ONS

Het ondernemersnetwerk ONS (Ondernemers Netwerken Samen) dat in januari 2009 is opgericht hield dinsdag 22 juni haar eerste themabijeenkomst. Naast de achtentwintig leden die werkzaam zijn in uiteenlopende branches in de regio Noordwest-Friesland, waren ruim honderd geïnteresseerde ondernemers aanwezig. De bijeenkomst was in het onlangs gerealiseerde Kiepark in Franeker.

“Deze themabijeenkomst is onder andere bedoeld om ondernemers uit de regio bijeen te brengen. Maar ook om bezoekers vrijblijvend te informeren over onze activiteiten, visie en doelstellingen en om kennis te maken met de leden van ONS”, aldus Gosse de Vries, voorzitter van ONS. “Uiteraard biedt een dergelijke bijeenkomst onder het genot van een hapje en drankje volop gelegenheid om te netwerken en contact te maken met nieuwe relaties.”

 

Gastspreker tijdens deze eerste themabijeenkomst was niemand minder dan Martijn Aslander. Aslander ondermeer bekend van ‘Lifehacking’ (gaat over slimmer werken en slimmer leven) is expert op het gebied van netwerk dynamica. Zijn passie is netwerken, mensen verbinden. Hij heeft de afgelopen jaren veel kennis vergaard over de dynamiek, de magie van netwerken. Hij zet die kennis in om organisaties en mensen te helpen om véél makkelijker en sneller doelen te bereiken. De leden van ONS en Aslander delen de mening dat een sterk netwerk kansen creëert. Het vergroot de toegang tot informatie en ideeën en verbindt mensen. Naast Martijn Aslander werden ook de architekt en projectontwikkelaar van Kiepark, Penta Architekten en Bakker Workum BV in de gelegenheid gesteld hun bedrijf te presenteren.

 

Het ondernemersnetwerk ONS is een initiatief van een aantal gedreven ondernemers uit de regio Noordwest Friesland. In korte tijd is het aantal leden gegroeid tot achtentwintig enthousiaste ondernemers. Eens per twee weken komen de leden ’s ochtends vroeg bijeen om elkaar te ondersteunen en te netwerken. Met behulp van elkanders professionele netwerk is het mogelijk elkaar gericht te helpen en te voorzien van klanten en opdrachten.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement