Ondernemend Friesland nieuws

Grote namen tussen winnaars Snakeware Site Of The Year

Batavus, Frico, Florence, Van Verre en Elkien zijn tot winnaars uitgeroepen van de Snakeware Site Of The Year 2011. Dit is de verkiezing van de beste websites gebaseerd op het CMS van Snakeware. Het organiseren van de verkiezing was een primeur van het 16 jarige Sneker internetbureau dat met ruim 250 klanten in binnen en buitenland in diverse branches, waaronder Algemeen, Internationaal, Zorg, Toerisme en Wonen, stevig aan de weg timmert. Snakeware levert hiermee veel sites op als full-service internetbureau, maar ook vaak samen met communicatiebureaus zoals bijvoorbeeld www.merkmakers.nl, die voor de winnaar internationaal www.frico.com het gehele concept getekend en bewaakt heeft.

25 websites in 5 categorieën met vervolgens per categorie 3 genomineerden

De winnaars zijn voortgekomen uit een selectietraject, dat vanaf januari tot en met midden februari gehouden is, van 25 websites verdeeld over 5 categorieën waar vervolgens per categorie 3 organisaties genomineerd werden. Het internetpubliek kon van begin februari tot en met midden maart hun stem uitbrengen op de genomineerde sites.

Vervolgens kwam een onafhankelijke jury onder leiding van Robert-Jan van Diepen, eigenaar van DiepbiZniZ Consulting (www.diepbizniz.nl ) met als specialiteit conversie verbetering, de op Snakeware CMS Enterprise gebaseerde sites beoordelen.


Duizenden stemmers, een uitgebreide jurering en veel Social Media activiteit

Gisteren, tijdens de Snakeware relatiedag bij Batavus in Heerenveen, vond de uitreiking van de Snakeware Site Of The Year 2011 plaats. Tijdens een ontspannen middagprogramma werd www.frico.com uitgeroepen tot winnaar in de categorie internationaal waarbij het communicatiebureau www.merkmakers ook in de prijzen viel, werd www.elkien.nl uitgeroepen tot winnaar in de categorie wonen, www.florence-zorg.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie zorg, www.vanverre.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie toerisme en www.batavus.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie algemeen.

Met duizenden stemmers, een uitgebreide jurering en veel activiteit in de Social Media van de genomineerden was er veel animo voor Snakeware Site Of The Year. De enthousiaste en bomvolle zaal mensen tijdens de relatiedag van Snakeware trakteerden de winnaars op een oorverdovend applaus en welgemeende felicitaties. “We hebben alleen maar positieve reacties gehad van de genomineerden en winnaars. Volgend jaar krijgt onze verkiezing zeker een vervolg”, zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.


Over Snakeware Site Of The Year

Snakeware Site Of The Year is een jaarlijks terugkerende verkiezing van beste websites die gebaseerd zijn op het CMS van Snakeware. In een aantal categorieën worden per categorie 3 genomineerden bekend gemaakt waar gedurende een maand online op gestemd kan worden. Daarnaast kijkt een onafhankelijke jury naar de inhoud, navigatie, ontwerp, interactiviteit en SEO van de site.De verkiezing kent een open en transparante opzet. Naast de stemmen via internet weegt het juryrapport zwaar mee, waarbij de jury zich achteraf zal verantwoorden in een voor alle deelnemers toegankelijk juryrapport.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement