Haan Reclamewerk verstevigt positie in het noorden met overname Sign & Media Groep

De knowhow en het machinepark van Haan Reclamewerk uit Stiens maken de weg vrij voor Sign & Media Groep om regionaal te groeien. Dat geeft Haan Reclamewerk op haar beurt de ruimte om de landelijke expansie door te zetten als één van de grootste signmakers van Nederland. “Snelheid, kwaliteit, een breed dienstenpakket, het vraagt allemaal om de nieuwste apparatuur. Met deze overname is dat nu allemaal perfect binnen handbereik,” zo vertelt voormalige directeur Sjouke Kingma, die in de nieuwe situatie werkzaam blijft voor Sign & Media Groep. De overname is goed ontvangen en per 1 mei 2022 volledig rondgekomen.

Haan Reclamewerk is marktleider binnen de signmarkt in Noord-Nederland en werkt vanuit Stiens met een team van ruim 35 medewerkers. Afnemers zijn onder andere landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheidsinstellingen. Om deze klanten maximaal te ontzorgen wordt elke klus, van ontwerp tot productie en onderhoud, met eigen mensen en machines gedaan. Naast dat 'zelf doen' zijn innoveren en duurzaam ondernemen belangrijke pijlers van het bedrijf.

Eerder dit jaar nam Haan Reclamewerk nog Friesland Reclame uit Burgum over. “Met de integratie van Sign & Media Groep willen we als cluster onze algehele marktpositie verder verstevigen. De drie bedrijven passen qua cultuur ook heel mooi bij elkaar,“ zo vertelt Christiaan de Jong. Hij is sinds 2009 commercieel partner van oprichter Douwe de Haan.

De bedrijfsnaam, het team, de aanspreekpunten, alles binnen Sign & Media Groep blijft verder zoals het is. Wel zal in alle uitingen de relatie met de nieuw gevormde groep worden benoemd. Profiteren van de nieuwste mogelijkheden in sign- en printwerk, adequaat opschalen bij drukte en extra slagkracht in de regio, dat is de winst voor beide bedrijven en de klantenkring die ze bedienen. De tweede overname in korte tijd laat zien dat Haan Reclamewerk grote ambities heeft.

Delen via

Vergelijkbare berichten