Ondernemend Friesland nieuws

Health2Work wint BonifatiusPrijs

Health2Work wint BonifatiusPrijs

Health2Work uit Surhuisterveen is de winnaar van de eerste ondernemersprijs van Noordoost-Friesland. Vrijdagavond 26 juni kreeg de leverancier van onder andere ergonomisch kantoormeubilair Vrijdagavond 26 juni kreeg de leverancier van onder andere ergonomisch kantoormeubilair de BonifatiusPrijs 2009 in Dokkum uitgereikt.  Directeur Douwe Jan Boersma van het Feanster bedrijf zei in zijn dankwoord dat de prijs toe te schrijven is aan zijn volledige team van twaalf werknemers.

Volgens de jury blonk Health2work uit door de combinatie van advies, workshops en innovatieve producten op het gebied van productergonomie op de werkplek. Het bedrijf boorde drie jaar geleden vanuit het niets een bijzonder gat in de markt aan en moest een krachtsinspanning leveren om een innovatief  concept succesvol aan de man te brengen. De onderneming is daarin met vlag en wimpel geslaagd, aldus de juryleden. De visie van het bedrijf is dat voorkomen beter is dan genezen. Door een betere werkhouding kunnen lichamelijke klachten bij werknemers worden voorkomen. Bovendien verhoogt het de productiviteit.

 

In de afgelopen drie jaar is Health2Work van een startend bedrijf uitgegroeid tot een van de vijf grootste productergonomische adviesbedrijven in ons land. „Met op maat gemaakte software voor de werkveldanalyse, proefopstellingen, persoonlijke begeleiding en een zeer robuuste garantie op producten én onder het motto ‘niet lullen maar poetsen’, heeft het bedrijf vele klanten aan zich weten te binden. Kleine bedrijven, maar ook multinationals, overheden en politiekorpsen. Health2Work bewijst dat Loesje niet altijd gelijk heeft met haar spreuk: ‘wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver’”, aldus juryvoorzitter Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel.

 

„Dit is een heel groot compliment voor hetgeen wij drie jaar keihard voor hebben gewerkt. En we hadden dit niet gehaald zonder de enthousiaste inzet van al onze medewerkers”, zei Boersma na het winnen van de BonifatiusPrijs. De ondernemersprijs is een initiatief van verschillende ondernemingen in de regio Noordoost-Friesland. De prijs bestaat uit een bokaal, advertentieruimte in YN en natuurlijk eeuwige roem.

 

Fotobijschrift:

De directeuren Douwe Jan Boersma (links) en Floris Lindeman van Health2Work uit Surhuisterveen zijn blij met de prijs voor beste onderneming in Noordoost-Friesland.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement