Ondernemend Friesland nieuws

Humor in het ondernemen tijdens GIFT 2015

logo gift 2015

GIFT is een netwerkplatform voor Ondernemers in Fryslân. Het is gerealiseerd door een groep enthousiaste ondernemers die het Ronald McDonald Huis Friesland een warm hart toedragen. Opnieuw organiseren zij dit jaar weer een fantastische seminar met als thema, Humor in het Ondernemen. Nieuwe economische tijden vragen immers nieuwe inzichten en werkwijzen. Niet voor niets draagt het initiatief de naam, 'Get Inspired Foar de Takomst' (GIFT).

Geanimeerd programma

Met deelename aan GIFT 2015 sponsort u Ronald McDonald Huis Friesland. Alleen dat al is een mooie reden om aanwezig te zijn! Maar u gaat ook zonder twijfel naar huis met een frisse kijk op ondernemen. Het zijn namelijk niet de eerste de beste sprekers die hun kijk op humor in het ondernemen met u delen. We hebben een spreker die al snel de lachers op zijn hand heeft, Jan Jaap van der Wal. Daar prijzen we ons gelukkig mee. Soms heb je van die mensen die als vanzelf humor bedrijven. Er zijn ook mensen die op humor promoveren, die de psychologie ervan bestuderen. Daarom zijn we ontzettend blij dat Sibe Doosje van het Humorlab zijn kennis met ons deelt. Eveneens verheugen we ons op de komst van Geert Jan Douma die over zijn kamerheerschap van Koning Willem Alexander vertelt. Anne-Wil Lucas is ook van de partij. Zij is tweede kamerlid voor de VVD en één van haar aandachtsgebieden is de Friese economie. Staan Friezen in Den Haag eigenlijk bekend als humorrijke ondernemers? Marja van Bijsterveldt is directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds en oud-minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Als dagvoorzitter is zij degene die de sprekers en gasten aanzet tot een goed gesprek. Of daarbij gelachen wordt? Wij gaan er wel vanuit, aldus de immer enthousiaste Chris Kalsbeek van Ronald McDonald huis Friesland. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan vanf nu. Kortom, neem een kijkje in het Westcord WTC Hotel Leeuwarden, samenzijn met gelijkgestemden, een frisse blik op ondernemen, een goed verzorgd buffet en netwerken met een drankje in de hand. Alle ingrediënten voor een mooie namiddag. Meld u aan via de site: www.gift2015.nl.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement