Ondernemend Friesland nieuws

ING actie voor startende Ondernemers

Amsterdam, 14 april 2009. Beginnende ondernemers die een Top idee hebben voor de start van een bedrijf maken bij de ING kans op 20.000 euro startkapitaal. Zij kunnen hun idee insturen en uit de beste ideeën wordt de winnaar geselecteerd. ING organiseert deze wedstrijd om startende ondernemers te stimuleren om een vliegende start te maken met hun eigen bedrijf.

Actie van ING loopt tot 15 mei

Starter met Top-idee maakt kans op 20.000 euro startkapitaal ING actie voor startende Ondernemers

   ING

Amsterdam, 14 april 2009. Beginnende ondernemers die een Top idee hebben voor de start van een bedrijf maken bij de ING kans op 20.000 euro startkapitaal. Zij kunnen hun idee insturen en uit de beste ideeën wordt de winnaar geselecteerd. ING organiseert deze wedstrijd om startende ondernemers te stimuleren om een vliegende start te maken met hun eigen bedrijf.

 

Mijn Idee is Top

Wie voor zichzelf wil beginnen en een Top idee heeft, kan dit idee opsturen naarstarters@mijntopidee.nl met de vermelding ‘Ja ik doe mee’. Direct wordt een vragenformulier retour gestuurd met de deelnemersvoorwaarden. Wie dit invult en verstuurt voor vrijdag 15 mei doet mee aan Mijn Idee is Top. Een professionele jury zal alle ideeën beoordelen op haalbaarheid, potentie en originaliteit. Op maandag 25 mei maakt de ING de winnaar bekend. Henk Renkema, directeur Marketing Zakelijk van de ING vindt het belangrijk om startende ondernemers te stimuleren.” Juist in de huidige crisistijd is het belangrijk om ondernemerschap te blijven stimuleren. Dat doet ING allereerst met uitstekende service en dienstverlening, maar we hopen dat ook deze prijs van 20.000 mensen over de streep kan trekken om hun ondernemersdroom te beginnen. Het MKB is gewoon ontzettend belangrijk voor de Nederlandse economie.”

 

In 250 ING kantoren staan displays van Herman den Blijker en Henk Renkema, beiden jurylid in de populaire televisieserie Mijn Tent is Top. Zij houden een flyer vast met de oproep: ‘Top idee voor een eigen bedrijf? Maak nu kans op € 20.000 startkapitaal”

 

Vliegende start

Henk Renkema ziet volop kansen voor starters, maar ziet ook de behoefte aan een extra zetje in de rug. “En dat bieden wij. Met ons Starterspakket regelt de beginnende ondernemer al zijn bankzaken in een keer en het eerste jaar is gratis.” Elke startende ondernemer krijgt zonder gedoe en goedkoop toegang tot de producten en kennis van de ING. “De starter kan op onze site de nodige informatie over zijn specifieke branche vinden en daarmee zijn voordeel doen.” Daarnaast heeft de ING de samenwerking opgezocht met andere partijen. Hierdoor kan de starter gebruik kan maken van gratis Extra Startersvoordeel. Dit voordeel bestaat uit:  Google Adwords ter waarde van 75 euro;  een gratis BlackBerry met hierop gratis internet en e-mail; onbeperkt internet op de laptop met behulp van een gratis USB modem van Vodafone; één jaar gratis online boekhoudpakket van Exact Online ter waarde van 528 euro per jaar; gratis  account van Yeshello voor e-mailmarketing en CRM ter waarde van 595 euro per jaar.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement