Ondernemend Friesland nieuws

Inschrijving Ondernemers Prijs Noordoost Friesland 2014 van start

Winnaar Ondernemersprijs Noordoost Fryslan 2013 Altenburg en Wymenga ecologisch onderzoek

Wie wordt de winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2014? Wie volgt Altenburg & Wymenga ecologisch onderzoek op als winnaar en gaat er tijdens de feestelijke finaleavond op vrijdag 27 juni 2014 vandoor met de Bonifatius Bokaal? Ondernemers uit regio Noordoost Friesland worden opgeroepen zich in te schrijven voor deze prestigieuze ondernemersprijs. 

Wie kunnen er deelnemen?
Alle bedrijven uit de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland en Tytsjerksteradiel kunnen zich opgeven voor de OndernemersPrijs Noordoost Friesland. Men kan zich opgeven door het vragenformulier volledig in te vullen vóór 1 mei 2014 op www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl

 

Spot een bedrijf
Is er een bedrijf dat volgens u in aanmerking moet komen voor deze felbegeerde prijs? Dan kunt u dit bedrijf spotten via www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Het bedrijf ontvangt na uw aanmelding een anonieme “U bent gespot” e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd of het bedrijf zich kandidaat wil stellen voor de Ondernemersprijs Noordoost Friesland. Natuurlijk kunt u ook bedrijven spotten via Twitter. Laat ons weten welk bedrijf u wilt spotten door een tweet te sturen naar @OndernemerNOF of vermeld #OPNOF in uw tweet.    

De jury

Ook dit jaar beoordeelt een deskundige jury de inzendingen op basis van verschillende criteria. De jury bestaat deze editie uit voorzitter Bearn Bilker (Burgemeester gemeente Kollumerland c.a.), Hans Konst (gedeputeerde provincie Fryslân), Wouter de Groot (regiomanager Kamer van Koophandel Noord-Nederland), Erik Nicolai (directeur Rabobank Noordoost Friesland) en Femmechien Reitsma (oud-winnaar 2012 en directeur H.C.R. de Posthoorn uit Dokkum).

Wat gebeurt er na 1 mei?
Na 1 mei 2014 gaat de jury van start met een uitgebreide voorselectie en een bedrijfsbezoek aan de 3 geselecteerde finalisten. De winnaar wordt op vrijdag 27 juni aanstaande tijdens de feestelijke finale avond bekend gemaakt. Afgelopen jaar ontvingen Wibe Altenburg en Eddy Wymenga van Altenburg & Wymenga ecologisch onderzoek de Bonifatius Bokaal uit handen van gedeputeerde Hans Konst.

 

Dwaande steunt ondernemersprijs Noordoost Friesland
De Ondernemersprijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande. In Noordoost Friesland zijn vele prachtige bedrijven met dynamische ondernemers gevestigd. De ondernemersprijs is een mooie manier om deze prachtige bedrijven en het  ondernemersklimaat van Noordoost Fryslân onder de aandacht te brengen en sluit daarmee goed aan bij de doelstelling van Dwaande.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement