Ondernemend Friesland nieuws

Invite communicatieteam viert 10 jarig bestaan op ludieke wijze

Invite communicatieteam uit Sneek bestaat 10 jaar

Ruim een maand lang wist het Sneeker communicatiebureau Invite te verzwijgen dat zij achter de guerrilla-actie #mustuskieke zit. Het communicatiebureau bestaat in 2015 tien jaar en wil hieraan op verrassende wijze aandacht besteden. “Veel Snekers weten niet dat wij in het centrum van Sneek gevestigd zijn. Ons 10-jarig jubileum zien we als mooie kans om hierin verandering te brengen,” aldus Menno de Roos, eigenaar en oprichter van Invite.

.

#mustuskieku

Met #mustuskieke als afzender maakte het bureau gewone voorwerpen in Sneek bijzonder. Door het plakken van stickers in de vorm van oogjes, veranderden alledaagse voorwerpen in vrolijke gezichten. Op een mysterieuze en spannende manier deed Invite hiermee een beroep op het ‘ons-kent-ons-gevoel’ door in het Snekers te communiceren. De Roos: “De achterliggende boodschap is dat je soms op een andere manier moet kijken. Iets gewoons verandert hierdoor in iets bijzonders. Dit is wat wij bij Invite dagelijks doen om passende communicatiemiddelen voor bedrijven te realiseren.”

 

Creatieve organisatie

De stickers refereren ook naar het zien van nieuwe dingen. Hier doelt Invite op haar locatie aan de Prins Hendrikkade. “Op het eerste gezicht lijkt het pand gewoon, maar onze creatieve organisatie maakt het bijzonder,” vertelt De Roos. Het communicatieteam bestaat uit acht medewerkers, die persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. In tien jaar tijd is Invite uitgegroeid tot een full-service communicatiebureau met specialisaties uiteenlopend van vastgoedcommunicatie en social media tot campagnemanagement en branding.

 

Open dag

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de organisatie heeft Invite goed nieuws: “In het kader van ons 10-jarig jubileum organiseren we een open dag, waarbij geïnteresseerden een kijkje achter de schermen krijgen. Op zaterdag 13 juni tussen 13:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om te ervaren hoe we bij Invite te werk gaan. Neem bijvoorbeeld deel aan een fotoshoot die gewoon oogt, maar wij door middel van 3D bijzonder maken.” Een tikkeltje mysterieus, maar dat ligt wel in het straatje van Invite.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement