Ondernemend Friesland nieuws

Jonge Honden Netwerk bij Health2Work Surhuisterveen

Meer dan 30 Jonge ondernemers uit geheel Noord-Oost Friesland kwamen bijeen op de vijfde JongeHondenNetwerk bijeenkomst bij Health2Work met als thema "Online Marketing en Google voor JongeHonden". In het kader van het uitwisselen van ideeën en ervaringen met andere enthousiaste zelfstandige ondernemers, is het Jonge Honden Netwerk afgelopen donderdagavond 29 oktober 2009 bijeengekomen bij Health2Work in Surhuisterveen.

 

Voor deze avond was als gastspreker Schelte Meinsma van Bekent Internet Marketing uitgenodigd, om iets te komen vertellen over Internet Marketing en Google, voor Jonge Honden. De grote groep zelfstandigen uit Noord-Nederland gebruikte de bijeenkomst om ideeën en ervaringen met andere enthousiaste ondernemers uit te wisselen. Volgens de organisator Douwe Jan Boersma van Health2Work, die de avond had georganiseerd, was de avond in Surhuisterveen een daverend succes. De opkomst was goed en de reacties waren erg positief. Een onderdeel van de bijeenkomst was een lezing van Schelte Meinsma van Bekent over Internet Marketing. Omdat er voor veel startende ondernemers nog onbekendheid en de behoefte bestaat om meer te weten te komen omtrent de mogelijkheden van deze vorm van online marketing.

Daarnaast bestaat er de behoefte om op deze bijeenkomst ongedwongen en op informele manier collega's te ontmoeten. ,,Het werkt inspirerend om met andere zelfstandigen over je bedrijf te praten.'' De doelgroep van het JongeHondenNetwerk zijn alle ondernemers jonger dan veertig jaar afkomstig uit alle mogelijke branches uit het Noorden. Op de avond bleken de meeste zelfstandigen uit de omgeving van Surhuisterveen, Kollum en Buitenpost te komen. Maar ook waren er verschillende deelnemers uit Dokkum en Burum aanwezig.

Achter het JongeHondenNetwerk zit geen vaste organisatie, stichting of vereniging. Een netwerkdag wordt door één van de ondernemers opgezet en georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst wordt een aantal zelfstandigen gevraagd de volgende avond te regelen. Deze organisatoren bepalen dan het volgende thema. Bedrijven die in de toekomst mee willen doen kunnen zich aanmelden via de website www.jongehondennetwerk.nl. Voor de volgende avond hebben vier ondernemers uit Buitenpost de krachten gebundeld waaronder Custerd om de bijeenkomst te organiseren.

Jonge Honden Netwerkdag

(Fotobijschrift: Meer dan 30 jonge ondernemers te gast bij Health2Work op JongeHondenNetwerk)

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement