Ondernemend Friesland nieuws

Koks en Keukenmeiden geopend

Koks en Keukenmeiden geopend

Zaterdag 15 augustus is aan de Voorstraat 16 de kookwinkel "Koks en Keukenmeiden" geopend. Een trendy winkel met keukenspullen, hebbedingetjes op kookgebied, cadeauartikelen uit verschillende werelddelen, kookboeken, keukengerei, potten, pannen en servies. Van kleurrijke kitsch tot degelijk design. Eigenaresse Jellie Tichelaar haalt daarnaast de beste wijnen, olijfolie, dressings en azijn in huis. Je kunt er sfeer opsnuiven en producten proeven. Na een grondige verbouwing van enkele maanden in het voormalige Waddenhuis is het resultaat "Koks en Keukenmeiden" zeer zeker een aanwinst voor de Harlinger binnenstad.

Het idee van de winkel is ontstaan vanuit een behoefte om ons te omringen met mooie dingen waar we blij van worden, die een gevoel van comfort en welbehagen oproepen en door hun uitstraling en kwaliteit bijdragen aan duurzaamheid als tegenhanger van de consumptiemaatschappij. Eten en drinken kiezen we iedere dag opnieuw, maar hetgeen waar het in en op geserveerd of mee bereid wordt niet. Dat moet praktisch zijn en lang meegaan, maar vooral ook recht doen aan hetgeen bereid wordt.

 

Koken en eten horen bij het leven, het is emotie, het betekent gezelligheid, alleen of samen met vrienden of familie genieten, het leven vieren!! Het concept van de winkel is simpel, klanten laten delen in ons enthousiasme voor deze producten die zonder uitzondering dat gevoel bij ons oproepen, zodat het bereiden en ook het serveren van voedsel een feest op zich is. In de winkel zal dit ook zichtbaar zijn, geen volgestouwd warenhuis, maar voor ieder product de aandacht die het verdient, in een sfeervol interieur. De kans om dit in een prachtig monumentaal pand te doen waar ook een hotel in gevestigd zal worden biedt heel veel mogelijkheden.

 

In de toekomst willen we workshops, proeverijen en demonstraties gaan organiseren in de keuken van het hotel, zodat iedereen ook werkelijk het gevoel kan ervaren hoe het is om met mooie producten te kunnen werken en ervan te kunnen genieten.

Koks & Keukenmeiden

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement