Ondernemend Friesland nieuws

Kraanbedrijf BKF werkt samen in Kraanverhuur Nederland

Kraanbedrijf BKF met vestigingen in Franeker, Drachten, Emmen, Groningen, Heerhugowaard en Kampen is met 5 andere regionale kraanverhuurbedrijven, verdeeld over heel Nederland, een samenwerking aangegaan onder de naam Kraanverhuur Nederland. Met de introductie van Kraanverhuur Nederland biedt Kraanbedrijf BKF een landelijke dienstverlening aan met een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers. “Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn geworden. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland, hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk” aldus Jelle Jan Burggraaff, directeur van Kraanbedrijf BKF.

“Hierdoor bevorderen wij de snelheid van werken en het beperken van de kosten. Daarnaast hebben klanten die landelijk werken voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland, geregeld kan worden.  De klant kiest met Kraanverhuur Nederland voor de kwaliteit die nodig is om een opdracht goed, snel en veilig te kunnen uitvoeren”

 

Bundelen van kennis en ervaring

Het bundelen van de capaciteit binnen Kraanverhuur Nederland betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in elk segment. “Markten veranderen en de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Door de enorme expertise binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij niet alleen ruime ervaring op veel verschillende gebieden, ook zijn onze medewerkers hierdoor in staat om mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd” aldus Burggraaff.

 

Landelijke afspraken, lokaal geregeld

Werken met Kraanverhuur Nederland betekent dat opdrachtgevers landelijke afspraken kunnen maken voor al het hijswerk, waar ook in Nederland. De advisering wordt wel lokaal geregeld. “Wij hebben er bewust voor gekozen om klanten het gemak te bieden van één landelijk aanspreekpunt waarmee alles in principe kan worden geregeld. Voor maatwerkadviezen worden de specialisten van de dichtstbijzijnde vestigingen ingeschakeld. Zo combineren we efficiënt werken met persoonlijke aandacht, om op die manier de meest optimale kwaliteit te kunnen leveren.”

 

Kraanverhuur Nederland bestaat naast BKF uit: Baetsen, Van Grinsven, Kuiphuis, Nederhoff en Heeren. Zie ook www.kraanverhuurnederland.nl

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement