Ondernemend Friesland nieuws

Laat uw kunst taxeren tijdens Golf & Lifestyle de Beurs

Tijdens Golf & Lifestyle de Beurs 2010 kunt u in de stand van Kunsthandel Richard ter Borg uw kunstvoorwerpen en schilderijen gratis laten taxeren. Richard Ter Borg is Ploegkenner bij uitstek en tevens bekend van RTV Noord. De kunstwereld is tijdens de beurs, die dit weekend plaatsvindt in Martiniplaza, goed vertegenwoordigd want ook Lonia Schölvinck en Erik Zwezerijnen presenteren zich met hun schilderijen tijdens het evenement. Deze laatste kunstenaar zal tijdens de beurs ook live action painting sessies houden.

Maar naast kunst is er nog veel meer te beleven en te zien tijdens de beurs. Zo zal de allernieuwste nog niet in Noord-Nederland vertoonde Jaguar XJ worden tentoongesteld. Deze sportieve en snelgelijnde Jaguar zal het hart van iedere autoliefhebber harder laten kloppen.


Bovendien, als absolute primeur in Nederland, zal Century Autogroep de volledig nieuwe Audi A8 presenteren. Uiteraard exclusief voor de bezoekers van Golf & Lifestyle de beurs. Deze Audi A8 is van de lijnen van de carrosserie tot het unieke touchscreen een geheel nieuwe auto, die vanaf de eerste kennismaking in al zijn onderdelen één ding uitstraalt: vooruitgang.


Net als vorig jaar is er ook weer een Golf Demonstratie Plein met een roulerend programma. Op beide dagen zal golfvirtuoos Joost Hage u meenemen in zijn Golftrick demonstratie. Deze show is zo indrukwekkend dat ook de niet-golfers hier hun ogen voor openen. En uiteraard kunt u op de demonstratie driving range de nieuwste clubs testen.


En niet alleen is de golfsport ruim vertegenwoordigd in Martiniplaza, ook zijn alle geneugten voor de luxe levensgenieters volop aanwezig. Het wordt een echte Happening!


Fashion ontbreekt dit jaar zeker niet en op de catwalk worden diverse modeshows gelopen met de allernieuwste zomermode en ook de laatste trends en ook de mooiste regionale juweliers ontbreken dit jaar niet. Beauty en Wellness is dit jaar wel heel erg vernieuwend, want tijdens de beurs kunt u live tijdens diverse demonstraties zien wat botox voor u kan betekenen. Ook worden verschillende gezichtsbehandelingen gegeven en wordt de exclusieve Microdermabrasie behandeling live gedemonstreerd. Op het culinaire kookplein kunt u proeven van de heerlijkheden die live voor u worden bereid door de beste koks van Noord-Nederland en ook worden bijpassende wijnproeverijen verzorgd. Tenslotte kunt u tijdens de beurs ook terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van huis- en tuindesign, lampen en luxe sloepen.


Ook aan de kleine levensgenieters is gedacht, want in de indoor kids golf arena kunnen de kinderen spelenderwijs onder professionele begeleiding een kids-golfparcours afleggen met maar liefst 5 holes.  

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement