Ondernemend Friesland nieuws

Landbouwbeurs 2013 verrast met nieuwe thema's

Het bruist volgend najaar op de 20e editie van de Nederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden. Wat de komende beurs zo bijzonder maakt, is niet zozeer het feit dat hier de meeste innovaties op het gebied van landbouwmachines, -werktuigen en -technieken worden gepresenteerd, als wel dat een groot deel van het beursoppervlak is gewijd aan de agrarische praktijk van alle dag. Zo krijgen het milieu, schone energie, duurzame productie en schaalvergroting veel aandacht. En maakt het gloednieuwe thema Agri Food zichtbaar wat Noord-Nederland te bieden heeft op het gebied van voedsel.

De Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste Noordelijke landbouwvakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie in de agrosector. Met ruim 22.000 bezoekers in 2011, dagelijkse gratis seminars, de unieke agrarische veiling van recente landbouwmachines, diverse netwerkbijeenkomsten en spraakmakende live demonstraties is deze beurs hét 2 jaarlijkse evenement voor de nationale en internationale professionele agrariër.

 

Bezoekers en standhouders tevreden

In 2011 is de Nederlandse Landbouwbeurs met nieuwe evenementen, zoals live demonstraties, een duurzaamheidsplein en een agrarische veiling, een nieuwe weg ingeslagen. Deze koers wordt gewaardeerd door bezoekers en standhouders. Uit een enquête blijkt dat de laatste beurs een nog hoger cijfer scoort dan de voorgaande jaren. Standhouders keren massaal terug op de Nederlandse Landbouwbeurs 2013.

 

Nieuwe thema's

In 2013 worden er enkele nieuwe thema's aan het programma toegevoegd. Zo gaat het thema Agri Food het landleven dichter bij de consument brengen. Producenten, verwerkers en aanbieders van voedsel tonen zowel de primaire producten als de verwerking hiervan. Kennisoverdracht staat centraal, evenals het promoten van Noord-Nederland als voedselproducent. Ook zal het internationale aspect met enkele interessante landenpleinen volop aandacht krijgen. En verder kunnen bedrijven die met gewasbescherming te maken hebben op de beurs voor het eerst hun licentie spuittechnieken verlengen.

 

Landbouwbeurs 2013: de grootste agrarische ontmoetingsplaats van het Noorden

De brochures van de Nederlandse Landbouwbeurs 2013 zijn één dezer dagen verstuurd en de inschrijvingen stromen direct binnen. Hieruit blijkt maar weer eens, dat dit evenement dé plek voor de agrarische sector is om slim, duurzaam en effectief vooruit te boeren. De Nederlandse Landbouwbeurs vindt plaats van dinsdag 10 december tot en met donderdag 12 december 2013 in het WTC Expo Leeuwarden. Meer informatie en de laatste nieuwsfeiten over de Nederlandse Landbouwbeurs zijn te vinden op de geheel vernieuwde website www.nederlandselandbouwbeurs.nl en alle social mediakanalen.

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement