Ondernemend Friesland nieuws

Lauswolt: 2,5 miljoen voor nieuw interieur

In 2007 is 2,5 miljoen euro geïnvesteerd om Bilderberghotel Lauswolt  te voorzien van een nieuw en luxer interieur. Na de totale restyle schaart het hotel zich weer tussen de mooiste en meest exclusieve hotels van Nederland.

 

Bijna het gehele heeft een rigoureuze transformatie ondergaan. Alle 59 kamers en suites zijn compleet gerenoveerd en voorzien van airconditioning en laptopsafes. De luxe kamers en de suites zijn voorzien van Nespresso apparaten. In de badkamers worden  de luxe douche- en badproducten van het merk Etro geïntroduceerd. Dit exclusieve Italiaanse merk wordt in Nederland alleen door Bilderberg gevoerd. De conferentieruimtes, lobby en receptie, het restaurant De Heeren van Harinxma, het zwembad en het wellness centre hebben een nieuwe look. Nieuw in het hotel is de sfeervolle hotelbar. Het wellness centre is uitgebreid met een fitnessruimte voorzien van professionele fitnessapparaten. Het interieur is stijlvol modern, passend bij het authentieke karakter van het landgoed. De prachtige locatie, tegenover de Golf & Countryclub Lauswolt, gecombineerd met de metamorfose en de persoonlijke aandacht voor gasten, zorgen voor een magische ambiance. Alleen het Koetshuis, waar op 3, 4 en 5 januari 2007 de formatieonderhandelingen plaatsvonden, heeft haar originele ‘Engelse landhuis’ uiterlijk behouden.

 

Het vernieuwde hotel wordt geleid door General Manager en eveneens executive chef Marc van Gulick. Een bekende naam bij Bilderberg , aangezien hij ook al eerder de scepter zwaaide in de keuken. Teruggekeerd op het oude nest heeft hij de vrije hand gekregen om naast het hotel ook weer de keuken te leiden. De uitdaging is uiteraard om het restaurant weer terug te brengen naar de absolute top.

 

“We horen thuis in de top 3 beste hotels van Nederland. Met dit nieuwe hotel en een geweldige groep gepassioneerde medewerkers moet dat zeker lukken”, aldus General Manager Marc van Gulick.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement