Ondernemend Friesland nieuws

Lightcurb voorziet winkelier, ondernemer en instelling van meer publiek

lightcurb-home

Baanbrekende nieuwe mobiele ervaring start bij Snakeware in Sneek. 

Vrijdag 18 juli introduceert Lightcurb een nieuwe mobiele ervaring. Je hebt voortaan de stad en al haar voordeel in je zak dankzij een behulpzame app die boodschappen op basis van locatie aan je doorgeeft. Op het moment dat je in de buurt van de aanbieder komt geeft Lightcurb je de mogelijk om de digitale boodschap te ervaren. Met als doel dat er meer klanten bij de aanbieder over de vloer komen. Iedere winkelier, ondernemer of instelling via Lightcurb van meer publiek voorzien. Dat is de ambitie die Snakeware en haar partners hebben met het platform. Internationaal is er veel aandacht voor Lightcurb. Zo is er interesse uit Amerika en ging Snakeware afgelopen weekend een samenwerking aan met digital agency Caballero uit Riga. De app, het platform en de toepassingen zijn bij introductie direct in meerdere talen beschikbaar. Om aan een ieder te laten zien hoe dit werkt en Lightcurb direct te ervaren doopt Snakeware Sneek, speciaal voor deze introductie, om tot Lightcurb stad. Meerdere partijen in de binnenstad van Sneek doen mee met Lightcurb en zijn uitermate enthousiast over de mogelijkheden die de beacons hen kunnen bieden.

 

 

Sneek iBeacon proof

Vrijdag 18 juli wordt de wereld vanuit Sneek iBeacon proof verklaard. Op deze dag lanceert Snakeware samen met haar partners Alledaags en Dog Back Design Solutions het Lightcurb Beacon to web platform. Dat bestaat uit een handige meertalige gratis app, die verkrijgbaar is in Google Play en de App Store, een overzichtelijke online manager en de speciale Lightcurb beacons. Er is veel animo voor Lightcurb. Zo werken speciale pilot partners waaronder Makelaardij Hoekstra, Jan Eringa Kleding, Weduwe Joustra en Rabobank Sneek Zuidwest-Friesland mee om eerste ervaringen op te doen, maar zijn er ook al specifieke partners die Lightcurb in gaan zetten bij vakantieparken, luxe vakantiewoningen specialisten, in de zorg en musea, aldus Ate van der Meer van Snakeware.

 

iBeacons als radiobakens

Tijdens de officiele aftrap op 18 juli neemt Snakeware iedereen letterlijk mee in de ongekende mogelijkheden van deze innovatie. De iBeacons zijn kleine goedkope radiobakens die een signaal naar je smartphone sturen. Deze worden via de Lightcurb app omgetoverd in uitnodigende notificaties. Na een ‘swipe’ op je scherm ga je direct naar een promotie, aanbieding of bijvoorbeeld filmpje over het product of de dienst. Of je bekijkt de geboden informatie via de app op een voor jou geschikt moment. “Je hebt aan de ene kant een persoonlijke assistent op je smartphone en aan de andere kant krijgt de aanbieder meer bezoek in bijvoorbeeld zijn kledingzaak of slijterij”, legt Ate van der Meer de brug functie tussen online en in dit voorbeeld de kledingwinkel of slijterij uit. “Voor slechts 5 euro per maand voorzien wij iedereen die dat wil van een Beacon om via onze Lightcurb manager deze aan je website of webshop te koppelen. Een kind kan de was doen”, zegt een enthousiaste Ate van der Meer.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement