Ondernemend Friesland nieuws

Meer inspiratie dan ooit op Huis& Tuin 2014

Op Huis& Tuin zijn van 27 februari tot en met 2 maart 2014 spraakmakende trends en ontwikkelingen rondom huis, tuin & wonen op te tekenen. Zo'n 200 exposanten laten de bezoekers op inspirerende wijze de laatste ontwikkelingen zien. Het vertrouwde en succesvolle concept is dit jaar aanzienlijk uitgebreid. Met talloze leerzame sessies in de nieuwe 'workshoparena' tot klussen voor vrouwen. Daarbij is al dit woon- en tuinplezier verpakt in een nieuw jasje: de beursvloer is compleet anders en efficiënter ingedeeld.

Tuinkunst
De exclusieve thematuinen zullen ook dit jaar weer een publiekstrekker van de eerste orde zijn. De betrokken hoveniers en tuinspecialisten staan garant voor creatief spektakel van hoog niveau. De tuinjurering wordt dit jaar verzorgd door tuinkunstenaar Dick Beijer, die landelijke bekendheid geniet door zijn moderne strakke tuinen voor bekende namen in zowel binnen als buitenland.

Workshoparena
De beursbezoeker die op zoek is naar spraakmakende trends, innovaties en marktontwikkelingen op het gebied van huis, tuin en wonen komt op Huis& Tuin 2014 ogen en oren tekort. Van trendy tuindecoratie tot  klassieke interieurartikelen. Op Huis& Tuin valt veel te genieten. Dit jaar ook op het gebied van muziek- en geluidbeleving. Zo worden er in de geheel nieuwe 'workshoparena' speciale workshops gegeven over "Akoestiek in je huis". Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan het uitgebreide en afwisselende workshopprogramma. De favoriete bloemschik workshops van Groei en Bloei staan weer garant voor succes.

Ronald McDonaldhuis Friesland
Huis & Tuin draait om het creëren van een 'thuisgevoel'. Als organisatie vinden wij het fijn dat wij ook het 'thuisgevoel' kunnen geven aan mensen die het echt hard nodig hebben. Daarom vindt er na het enorme succes van Serious Request 2013 ook nu weer een veiling plaats en wel op zaterdag 1 maart om 15.30 uur. De opbrengst hiervan gaat geheel naar het Ronald McDonaldhuis Friesland.

Huis & Tuin 2014 biedt met het uitgebreide concept meer aantrekkingskracht en inspiratie dan ooit. De vierdaagse woon- en tuinbeurs wordt gehouden van donderdag 27 februari tot en met zondag 2 maart 2014 in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is op donderdag en vrijdag geopend van 13.00  tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement