Ondernemend Friesland nieuws

Mega Tegels & Badkamers opent filiaal in Leeuwarden

Mega Tegels & Badkamers opent filiaal in Leeuwarden

Zaterdag 12 maart werd  het nieuwe filiaal van Mega Tegels & Badkamers officieel geopend door Cambuurspits Mark de Vries. Dat gebeurde aan de Zwettestraat in Leeuwarden. Met de komst van de onderneming is de Friese hoofdstad een grote trendsetter op het gebied van badkamers en tegels rijker.

 De Leeuwarder vestiging heeft een vloeroppervlakte van 1500 vierkante meter en wordt gerund door franchisenemer Zacheus van der Zee en zijn echtgenote Rieneke en twee verkoopmedewerkers. De kracht van de formule van Mega Tegels & badkamers is dat zij altijd voorop lopen met de nieuwste producten en noviteiten op het gebied van badkamers en tegels.

 

“Dat in combinatie met onze zeer goede service maakt ons als organisatie al meer dan 25 jaar aantrekkelijk voor zowel particulieren als ondernemers’’, legt Zacheus van der Zee uit. Daar komt nog bij dat door  grootschalige inkoop  en rechtstreekse import uit het buitenland de prijzen altijd scherp zijn. “Bovendien hebben we zeker 80 procent van ons tegelaanbod op voorraad’’, voegt Van der Zee daar aan toe.

 

Van der Zee verwacht in de toekomst flink te groeien en dat heeft alles te maken met de locatie van zijn bedrijf. “Het economisch perspectief is volgens op deze plek heel groot. We zijn omringd door bedrijven die gerelateerd zijn aan wonen en het inrichten van woningen. Met onze komst is het aanbod nog completer. Ik verwacht dat dit gebied zal uitgroeien tot de woonboulevard voor Leeuwarden en omgeving.”

 

Ook voor de werkgelegenheid is de komst van het bedrijf naar Leeuwarden gunstig, stelt Van der Zee. “Het installeren en betegelen van badkamers doen we niet zelf. We hebben een heel netwerk van aannemers en ZZP’ers in Leeuwarden en omgeving die de klanten via ons kunnen inschakelen om dat te doen. Die zullen er dus flink wat werk bij krijgen. ”   

 

Met de opening van het filiaal in Leeuwarden komt het aantal vestigingen van Mega Tegels & Badkamers op zes. Het is de tweede vestiging in Friesland. 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement