Ondernemend Friesland nieuws

Met Halvegaren.nl behoren saaie shirts tot het verleden

Remco den Dulk & Tarek Laarif, twee friese kameraden zijn samen online shirtwinkel Halvegaren.nl begonnen. Laarif is werkzaam bij Snakeware als webdesigner. De benodigde kennis voor een succesvolle shirtwinkel is dus aanwezig. De site biedt behalve shirts ook andere artikelen aan voor zowel mannen en vrouwen maar ook voor kinderen en baby’s. Halvegaren specialiseert zich in woord- en beeldgrappen.

Maandag 01 februari is de website  www.halvegaren.nl gelanceerd. Halvegaren is een shirtwinkel die zich onderscheidt door humoristische en creatieve ontwerpen. De afgelopen maanden zijn de eigenaren Tarek Laarif en Remco den Dulk druk bezig geweest om een online shirtwinkel in te richten. De site biedt behalve shirts ook andere artikelen aan voor zowel mannen en vrouwen maar ook voor kinderen en baby’s. Halvegaren specialiseert zich in woord- en beeldgrappen.

Het unieke van de winkel is dat je met de shirtdesigner zelf ontwerpen kan combineren met producten. Zo is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar ideale combinatie samen te stellen. “Dat de site nu al erg in trek is blijkt wel uit de eerste bezoekersaantallen”, aldus Laarif. “In de eerste dagen hebben we bijna duizend unieke bezoekers mogen verwelkomen”. Den Dulk vult aan: “met name het zelf kunnen combineren van ontwerpen op een kledingstuk is een populair instrument”. Hierbij kunnen de bezoekers, naast de ontwerpen van Halvegaren, gebruik maken van een breed assortiment.

Halvegaren is onderdeel van Spreadshirt en werkt met hoogwaardige druktechnieken waardoor de ontwerpen in de beste kwaliteit op het shirt komen. De Leeuwarder ondernemers creëren wekelijks nieuwe ontwerpen en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. De producten die te koop zijn variëren van t-shirt, truien, sweaters en ondergoed tot tops, jacks maar ook slabbetjes en mokken. Wie op zoek is naar een leuk cadeau voor kinderen, familie, vrienden of bekenden, of toe is aan iets nieuws, kan vanaf nu terecht op www.halvegaren.nl

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement