Ondernemend Friesland nieuws

Movacolor uit Sneek viert 25-jarig jubileum met open huis

Movacolor bestaat 25 jaar Gerhard Dersjant

Movacolor uit Sneek bestaat 25 jaar. "Redenen genoeg voor een feestje", zegt Gerhard Dersjant, algemeen directeur van Movacolor. Movacolor heeft zich in 25 jaar ontwikkeld tot de internationale specialist op het gebied van in lijn doseren van kleuren en additieven voor de kunststofindustrie. Met een team van accountmanagers en een internationaal distributeursnetwerk zijn we wereldwijd toonaangevend op dit gebied. Onze apparaten zorgen ervoor dat de benodigde materialen voor het maken van uiteenlopende plastic producten op een hele nauwkeurige en betrouwbare manier gedoseerd worden, zodat er weinig tot geen verspilling is en er op kostbare materialen bespaard kan worden, aldus de trotse Gerhard Dersjant.

Playmobil

Eén van onze toegewijde klanten is Playmobil. Al vele jaren dragen onze doseerapparaten in hun fabrieken een bijdrage aan het nauwkeurige productieproces van de beroemde poppetjes en bouwwerken die in bijna ieder huishouden voorkomen. "Redenen genoeg voor een feestje", zegt Gerhard Dersjant, algemeen directeur van Movacolor. "Meerdere feestjes eigenlijk, want we willen dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo start het verjaardagsfeest op zaterdag 6 juni met een Open Huis voor familie, relaties, leveranciers en omliggende bedrijven. Ons internationale distributeurnetwerk ontvangen we in augustus in Sneek waar we een informatief en inspirerend programma voor hen hebben samengesteld.”

 

U bent van harte uitgenodigd

“Het motto voor 2015 luidt: ‘nieuwsgierigheid brengt ons verder’, sluit Gerhard af. "Nieuwsgierigheid zorgt voor creativiteit en innovativiteit binnen het bedrijf, haar medewerkers en wereldwijde netwerk. En dat is precies wat we nodig hebben voor het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen. Op naar de volgende 25 jaar 'color in control'!” De open dag vindt plaats op 6 juni van 13u tot 17u in en rond het pand aan de Koperslagerstraat 31 te Sneek en u bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij dit innovatieve bedrijf.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement