Ondernemend Friesland nieuws

Muziekspektakel en feestelijke Open dag in Dronryp

Muziekspektakel en feestelijke Open dag in Dronryp

Onder het motto ‘Dronryp heeft’t en u mag het zien’ openen alle Rypster ondernemers op het bedrijventerrein West hun deuren voor bezoekers. Ondernemers die gevestigd zijn in het dorp presenteren hun bedrijf door middel van stands in tenten. Op 4 september van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur is er veel spektakel op het  bedrijventerrein West.

 

Onder het motto ‘Dronryp heeft’t en u mag het zien’ openen alle Rypster ondernemers op het bedrijventerrein West hun deuren voor bezoekers. Ondernemers die gevestigd zijn in het dorp presenteren hun bedrijf door middel van stands in tenten. Op 4 september van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur is er veel spektakel op het  bedrijventerrein West.

 

Want tijdens deze Open dag is er onder andere een braderie, veel attracties voor jong en oud en wordt een puzzeltocht georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een feest voor alle deelnemers en genodigden. Als voorproefje wordt dit speciale evenement op vrijdagavond 3 september geopend met een uniek optreden van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Dit alles wordt georganiseerd door de DZK (Dronrijper Zaken Klub).

Muziekspektakel op 3 september
Het evenement wordt op vrijdagavond 3 september spectaculair geopend met een exclusief optreden van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Dit professionele harmonieorkest bestaat uit 55 musici. Dit orkest verrast het publiek door de combinatie van moderne sound, aansprekende artiesten en de eigentijdse presentatie. Voor ondernemers is dit een uitgelezen netwerkmoment. Zij worden in de gelegenheid gesteld als VIP samen met relaties of medewerkers in stijl te genieten van een exclusief optreden van dit professionele harmonieorkest. Voor andere geïnteresseerden is de toegang gratis maar vol is vol.

Open dag op 4 september
Op deze dag is er voor jong en oud veel te zien en te doen op het bedrijventerrein West in Dronryp. Om 10.00 uur stellen alle bedrijven op dit terrein hun deuren open voor inwoners en andere geïnteresseerden. Ondernemers uit het dorp presenteren hun bedrijf door middel van stands in tenten. In totaal nemen 53 ondernemers deel aan deze Open dag. Deze Open dag wordt geopend door de heer Marten van Asperen, wethouder economische zaken.

 

Ook vindt op deze dag de jaarlijkse braderie plaats. Bezoekers kunnen rekenen op een grote verscheidenheid aan standhouders. Tot nu toe hebben zo’n 35 enthousiaste standhouders zich aangemeld. Voor de jonge bezoekers is er volop vertier in de vorm van attracties. De leden van de vereniging De Poptaruiters geven jonge ruitertjes gratis de kans een ritje te maken op hun pony. Tenslotte is er kans om mooie prijzen te winnen door deel te nemen aan de puzzeltocht.

DZK, initiatiefnemer en organisator
Deze club van ondernemers wil inwoners en andere geïnteresseerden met behulp van dit evenement de kans geven nader kennis te maken met de Rypster ondernemers en hun activiteiten.

 
De DZK (Dronrijper Zaken Klub) bestaat sinds 1965 en heeft inmiddels 70 enthousiaste leden. De DZK richt zich op ondernemers die met hun bedrijf zijn gevestigd in Dronryp. De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid ervaring en ideeën uit te wisselen, maar ook om persoonlijke contacten te leggen. Meer informatie over de DZK, de Open dag en het muziekspektakel vindt u op de site  www.dronrijp.net

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement