Ondernemend Friesland nieuws

Nieuwe jonge ondernemers in Veenklooster

Remco Kootstra en Feye van der Wal

VDW Trading en Kootstra Evenementen kennen een bijzondere samenwerking

Veenklooster staat geregeld in de picture omwille van haar toekomst. Toerisme, reconstructie en historie zijn bekende onderwerpen. Maar daar draait niet alles om in Veenklooster, er gebeurt nog zoveel meer.. Zo zijn er twee jonge ondernemers die het initiatief hebben genomen om ook wat bij te dragen aan het bijzondere Veenklooster en de prachtige aangrenzende omgeving.

 

VDW Trading

Feye van der Wal start met een handelsonderneming in professionele beeld- licht- & geluidsapparatuur en opereert onder de naam VDW Trading. Het bedrijf VDW Trading levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande apparatuur. Naast een uitgebreid aanbod van apparatuur koopt VDW Trading ook nieuwe en tweedehands geluidssystemen in.

 

VDW Trading is bereid de installatie van diverse gecompliceerde beeld- licht- en geluidssystemen te begeleiden. De techniek blijft ontwikkelen, draadloze verbindingen en de mobiele telefoon gaan een steeds meer een belangrijke rol spelen in de wereld van beeld- licht- en geluid. Naast deze belangrijke ontwikkelingen hanteert VDW Trading een aantal eisen aan een professioneel systeem: veiligheid, kwaliteit, en gebruiksgemak zijn volgens Feye van der Wal de belangrijkste onderdelen voor een ‘duurzaam’ systeem. Door deze onderdelen secuur te integreren kan men er op termijn veel langer en efficiënter mee te werk gaan.

 

Kootstra Evenementen

Kootstra Evenementen is hét evenementenbureau voor originele evenementen op maat. Er zijn altijd successen die het verdienen om feestelijk gevierd te worden. Kootstra Evenementen bedenkt originele evenementen op niveau. Remco Kootstra stelt vier voorwaarden in zijn werkwijze als organisator: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en origineel. Zonder deze voorwaarden is een evenement niet compleet. Die combinatie vormt een solide basis om van elk evenement een geslaagd geheel te maken.

 

VDW Trading en Kootstra Evenementen kennen een bijzondere samenwerking. Zonder professionele presentatie systemen is een evenement incompleet. Naast deze gezamenlijke mening delen Feye van der Wal en Remco Kootstra ook een strategie: kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste kernwaarden van de strategie. Deze bijzondere samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden en kansen in zowel de zakelijke als particuliere markt. VDW Trading en Kootstra Evenementen staan voor u klaar, en maken van uw evenement een onvergetelijk moment.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement