Ondernemend Friesland nieuws

Nieuwe naam: DutchBoxx

Afgelopen september maakte DDS-Nolting te Wolvega bekend dat het bedrijf voortaan onder de naam DutchBoxx haar activiteiten voortzet. Daarmee vervalt de directe verwijzing naar de beide bedrijven waaruit DDS-Nolting vijf jaar gelden werd gevormd: DDS uit Sneek en Nolting te Wolvega.

 

Mede door de recente toevoeging van een nieuwe verpakkingsmaterialentak en het aangaan van een unieke samenwerking op het gebied van het digitaal direct drukken op golfkarton,  werd het tijd voor een nieuwe organisatiestructuur én een nieuwe naam. DutchBoxx (uit te spreken als: DutchBoxes) is de nieuwe overkoepelende naam voor alle groepsactiviteiten die verdeeld zijn in drie divisies: Golfkarton, Inpakmaterialen en Digiprint.

 

DutchBoxx Golfkarton is producent van golfkarton producten en verpakkingen welke men in eigen huis vervaardigd met de meest moderne productielijnen in de Benelux. Of het nu gaat om verpakkingen voor consumer products of heavy duty verpakkingen voor de industriële sector, al dan niet voorzien van een bedrukking in een of meerdere kleuren, DutchBoxx Golfkarton maakt het.

DutchBoxx Digiprint is een bedrijf waarin de leading edge technology is ondergebracht om rechtstreeks digitaal full colour afbeeldingen op golfkarton (en andere materialen) te printen.
Dit dan op een revolutionaire wijze en tot nu toe ongekende productie snelheden tot 3500 sheets per uur! Daarmee zorgt DutchBoxx ervoor dat digitaal printen interessant word voor zeer uiteenlopende toepassingen in kleine en middelgrote oplages. De Fastjet machine waarop dit gebeurd word in samenwerking met een Duits bedrijf geëxploiteerd.

DutchBoxx  Inpakmaterialen complementeert de groep door haar afnemers, een geheel eigen productlijn aan te bieden om een verpakking in te pakken, te sluiten of te palletiseren. Denk hierbij aan verpakkingstapes, wikkelfolie of bijvoorbeeld de machines om verpakkingen volautomatisch te verwerken. Ook levert men dozen en diverse verpakkingen direct uit voorraad. DutchBoxx Inpakmaterialen is tevens dus het kenniscentrum van de groep voor alle overige materialen die gebruikt kunnen worden in de verpakkingsbranche.

Met deze nieuwe naam zet de groep kracht bij aan hun strategie om voor hun afnemers een compleet pakket aan high quality verpakkingsproducten te kunnen leveren zolang die maar gerelateerd is aan golfkarton of verzendverpakkingen . Elk van de groepsleden is verantwoordelijk voor hen eigen markt maar samen bieden zij hun relaties een zeer breed pakket aan professionele diensten en producten.

De gezamenlijk omzet van DutchBoxx Group bedraagt ongeveer 10 miljoen euro en er zijn circa 40 mensen werkzaam. DutchBoxx is ISO9001:2000 gecertificeerd.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement