Ondernemend Friesland nieuws

Nieuwe website sc Heerenveen

TRES internet lanceert nieuwe website sc Heerenveen

 

Heerenveen – Deze week heeft sc Heerenveen haar nieuwe website gelanceerd. Met een innovatief design en een geheel vernieuwde opzet biedt de site veel meer informatie en toepassingen voor alle fans van de Friese voetbalclub. Internetbureau TRES internet uit Heerenveen heeft de website ontwikkeld naar het ontwerp van VosLibert uit Leeuwarden.

Videofragmenten van wedstrijden, interviews met spelers en trainers als ook live berichten via Twitter maken de website tot hét kanaal voor de sc Heerenveen-supporter. Faciliteiten zoals De Feansjop, secondary ticketing en sc Heerenveen.TV komen nu samen op één nieuwe website. De site kent daarbij een nieuwe manier van navigeren en presentatie, waarbij veel aandacht is besteed aan het gebruikersgemak en de totale uitstraling.

 

De site luidt een nieuw online tijdperk in voor de club. Met het thema ‘Meer dan voetbal’ legt marketingmanager Martin van der Meulen uit waarom sc Heerenveen voor een dergelijke nieuwe opzet heeft gekozen: “sc Heerenveen is in de eerste plaats voetbal. De site moet dus voetbal uitstralen. Maar sc Heerenveen is meer dan voetbal alleen. Wij organiseren trainingsdagen, selectiedagen voor de Voetbalschool, clinics voor de jeugd en bedrijven, open dagen, Family Events en hebben de grootste businessclub in het Nederlandse betaalde voetbal. sc Heerenveen is entertainment en onze site moet dus ook entertainment uitstralen. De vorige site deed dit in mindere mate. Daarbij willen we informatie veel beter toegankelijk maken. Met de nieuwe website zijn we daarin goed geslaagd.”

 

TRES internet uit Heerenveen ontwikkelde de site. Harmen Visser, technisch directeur van TRES internet: “sc Heerenveen is een club met ambities op alle fronten. Met deze nieuwe site heeft sc Heerenveen grensverleggende mogelijkheden, voor nu en in de toekomst. Het door VosLibert gemaakte design is daarbij een grote aanwinst voor de club.”  Aan de site is meer dan een halfjaar gewerkt.

 

Overigens liggen de plannen voor de volgende stappen al klaar. “Dit zijn zaken op het gebied van online ticketing, mobiele site, het sc Heerenveen membership en geïntegreerde promotionele acties die de komende maanden verder worden gerealiseerd” aldus Harmen Visser.

 

 

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement