Ondernemend Friesland nieuws

Opgefriste lentebeurs Huis & Tuin 2.0 veelbelovend van start

Opgefriste lentebeurs Huis & Tuin 2.0 veelbelovend van start

Van 5 tot en 8 maart in WTC Expo te Leeuwarden.

De komende dagen is het volop lente! Want van donderdag 5 maart tot en met zondag 8 maart vindt in het WTC Expo het grootste huis-, tuin- en woonevenement van Noord-Nederland plaats. En dat in een geheel veranderde opzet. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitwerking van een compleet nieuw beursconcept. Met als resultaat dat Huis & Tuin 2.0 zich bruisend, vernieuwend en ambitieus presenteert aan het grote publiek. Na een aantal jaren van teruggang is het tij gekeerd. Ook onder het grote aantal exposanten is er veel enthousiasme. De beurs zit tot de nok toe vol. Opvallend is dat zo'n 46% van de exposanten voor het eerst deelneemt aan deze voorjaarsbeurs. Zij willen net als de organisatie nieuwe wegen inslaan.

Opening
Huis & Tuin 2.0 is donderdag 5 maart om 12.00 uur officieel geopend door Tjettje Miedema, Beursmanager WTC Huis & Tuin. Direct gevolgd door de ondertekening van een uniek groenconvenant door de gemeente Leeuwarden, Wethouder Isabelle Diks, Branchevereniging VHG, voorzitter Douwe Snoek, Operatie Steenbreek, Wout Veldstra en WTC Expo, Jan Spoelstra. Doel van dit convenant is om de bewoners van Leeuwarden te enthousiasmeren om hun tuin te vergroenen en verduurzamen. Zo kunnen bewoners zelf bijdragen aan het groen en leefbaar houden van hun buurt.  

Nieuwe opzet
Beursmanager Tjettje Miedema: "We hebben Huis & Tuin nieuw leven ingeblazen. Direct bij binnenkomst stap je een compleet andere wereld binnen. Je hoort, voelt, ruikt en proeft letterlijk het voorjaar. Een ongekende beleving voor jong en oud. Met volop groen, woonideeën, trends, design, primeurs, stylingtips en inspiratie voor elke portemonnee. Ook de exposanten zitten in deze tijd niet meer te wachten op ‘ouderwetse’ beursconcepten, maar willen net als wij vormgeven aan een nieuwe toekomst. En daarvoor is Huis & Tuin 2.0 hèt podium bij uitstek. Naast de befaamde thematuinen zullen het inspiratiehuis, de mantelzorgwoning, de levensgrote energieneutrale woning, het Bouw Beleefplein, het ‘ Huis van de toekomst’ van de Friese jeugd, het Kinderdorp, het grote aanbod van de makelaars en alles op het gebied van duurzaam leven, wonen en tuinieren de highlights zijn die veel publiek gaan trekken."   

Openingstijden  
Huis & Tuin 2.0 in het WTC Expo Leeuwarden van donderdag 5 tot en met zondag 8 maart 2015.  Donderdag en vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement