Ondernemend Friesland nieuws

Or-Quest winnaar Ondernemersprijs

Or-Quest wint Ondernemersprijs Smallingerland

Maandagavond 2 februari werd in Schouwburg De Lawei in Drachten de Ondernemersprijs Smallingerland 2015 uitgereikt. In de categorie ‘Starter’ kwam Or-Quest, intermediair in bouw en techniek, als winnaar uit de bus. Tevens genomineerd waren 360 E-commerce en Technaut BV. De som van de verschillende onderdelen gaf voor de jury, onder leiding van burgemeester Van Bekkum, een duidelijke doorslag. Jelmer Spijksma, directeur van Or-Quest, gaf onder andere een uitgebreide toelichting op de voordracht, hield een pitch voor de jury en werd financieel beoordeeld.

Spijksma heeft van zijn talent zijn beroep gemaakt en is hierin zeer succesvol. Het samenbrengen en verbinden van de juiste connecties is een kunst, en zeker als dit gedaan wordt op eigentijdse en innovatieve wijze. De jury waardeert deze goede mix van ratio en intuïtie die bijgedragen heeft aan een snelle groei naar twee kantoren: Drachten en Zwolle.

 

Spijksma: “Bij Or-Quest werken we enthousiast met een jong en ambitieus team en doen we waar we goed in zijn én wat we leuk vinden: talent samenbrengen op aansprekende projecten! Dat dit zijn vruchten afwerpt blijkt uit een groeiend netwerk van tevreden opdrachtgevers en professionals waar wij ontzettend trots op zijn.”

Door o.a. hoogwaardige netwerkbijeenkomsten te organiseren voor opdrachtgevers brengt Or-Quest netwerken samen en wordt kennis gedeeld. Dit zorgt voor onderscheid en meerwaarde wat volgens Spijksma een belangrijke reden is tot succes.

 

 “Deze onderscheiding maakt ons erg trots en is voor ons een bevestiging dat onze creatieve manier van werken aanspreekt, dit waarderen wij zeer!”

 

Or-Quest bemiddelt professionals bij bouw, infra en techniek gerelateerde opdrachtgevers. Voorbeelden van projecten in Noord Nederland die Spijksma noemt zijn Haak om Leeuwarden, N33: verdubbeling tussen Assen en Zuidbroek, Knooppunt Joure, Traverse Harlingen en De Centrale As.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement