Ondernemend Friesland nieuws

Overname Bos Design en Kantoorinrichting uit Leeuwarden

Health2Work heeft de Leeuwarder projectinrichter Bos Design en Kantoorinrichting en Bos Groep overgenomen. Hiermee verstevigt het bedrijf uit het Friese Surhuisterveen haar positie als een van de belangrijkste spelers op het gebied van kantoor- en projectinrichting in Noord-Nederland. In 2009 groeide de onderneming door de overname van Kuhl Ergonomie uit Nuth in Limburg. In hetzelfde jaar werd de ondernemersprijs Noordoost-Friesland gewonnen.

Algemeen directeur Douwe Jan Boersma van Health2Work is blij met de overname van de branchegenoot. “Bij Bos Design en Kantoorinrichting ligt de nadruk op het topsegment voor wat betreft architectuur en design, terwijl wij gespecialiseerd zijn in ergonomie. Voor ons betekent deze stap een verdere verbreding van de markt in (Noord-) Nederland.” Bos is leverancier van vele topmerken en heeft aansprekende klanten. De onderneming doet veel turnkey-opdrachten, waarbij ze een nieuw pand volledig ingericht oplevert, van ontwerp tot realisatie. Alle activiteiten van Bos Groep worden nu overgeheveld naar Surhuisterveen.

 

Volgens Boersma is het bij kantoormeubilair belangrijk dat er niet alleen wordt gekeken naar het uiterlijk van stoelen, maar vooral ook naar gezond gebruik. “Design en ergonomie samen moeten de basis leggen van goed functioneel meubilair dat past bij de klant en haar medewerkers.” Health2Work is een toonaangevend bedrijf op het gebied van een gezonde en efficiënte werkplek. “We werken samen met veel mkb-bedrijven maar ook met zorg- en overheidsinstellingen. We hebben in deze samenwerking een heel duidelijk motto: ‘Wie het kleine niet eert is het grote niet weert’. Dat brengt ons waar we nu staan.”

 

Voor de klanten van Bos Design en Kantoorinrichting zal er volgens Boersma niet veel veranderen. Alleen de naam wijzigt in Health2Work. De relaties van Bos worden binnenkort persoonlijk geïnformeerd over alle ontwikkelingen.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement