Ondernemend Friesland nieuws

Parkmanagement naar De Jong Techniek Drachten

Stichting park management regio Drachten(SPRD)heeft sinds de start in december 2007 al een behoorlijke dijk geslagen in de gemaakte doelstellingen van dit seizoen. Met al ruim 120 leden en collectieve inkoopvoordelen op het gebied van energie en mobiele telefonie kunnen  alle leden nu ook fors besparen op vaste telefonie en internetdiensten. De Jong Techniek uit Drachten heeft een concept geïntroduceerd dat zonder veel technische handelingen en contractuele verplichtingen een aanzienlijke besparing kan realiseren op zowel de maandelijkse abonnementkosten maar ook op de beltikken.

 

Reactie van Theo de Jong Directeur van De Jong Techniek: “We zijn blij met deze gegunde aanbesteding. We hebben gekozen met een samenwerking van landelijke providers Atlantic Telecom en Tele2. De leden profiteren van het totale belgedrag van alle leden, dus ook een kleinere onderneming krijgt dezelfde korting als een  grootverbruiker. “daarnaast kunnen we als lokale partij snel reageren en we kennen de wensen van deze ondernemers”.

 

Reactie van Dirk Jan Hoogendoorn, voorzitter van SPRD: “De Jong Techniek heeft een helder, aantrekkelijk geprijsd en goed onderbouwd voorstel voor telecom via het vaste net gepresenteerd. En ze bieden park management deelnemers extra voordeel. De lokale kennis van De Jong Techniek in combinatie met vertrouwde landelijke providers vormt een prima concept dat zeker zal aanslaan."

 

De Jong Techniek begint binnenkort met het benaderen van de leden voor een voorstel. Na een eerste bezoek en inventarisatie wordt er samen met een uitdraai van de huidige telefoonnota’s een voorstel gedaan op basis van het bestaande belgedrag. De Jong verteld dat deze inventarisatie uiteraard gratis is en ook als de ondernemer niet kiest voor een besparingsvoorstel de klant wel in één overzicht een totaalbeeld heeft van zijn gehele infrastructuur. “Vaak zie je dat er nog niet gebruikte lijnen zijn aangesloten of dat bepaalde lijnen prima gecombineerd kunnen worden”, “door hier slim naar te kijken bespaar je nog eens extra kosten en heb je na ons bezoek de zaken prima op orde”.

De Jong Techniek is gevestigd op A7-zuid en werkt met 17 vaste medewerkers. Naast de gedegen kennis op het gebied van telecommunicatie leveren zij ook gecertificeerde inbraak- en brandbeveiliging installaties. Daarnaast levert De Jong Techniek een volledige pakket  aan ICT beheer en diensten.

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement