Ondernemend Friesland nieuws

PersoneelsNed ontvangt Cedeo-erkenning voor vierde maal op rij

PersoneelsNed ontvangt Cedeo-erkenning  voor vierde maal op rij

Voor de vierde keer op rij ontving PersoneelsNed de Cedeo-erkenning. PersoneelsNed is specialist op het gebied van outplacement, uitzenden, re-integratie en loopbaanadvisering. Cedeo uit Rotterdam voert sinds 2006 klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van diensten op dit gebied. PersoneelsNed, met vestigingen in Sneek, Leeuwarden en Heerenveen, scoort hoog met een klanttevredenheidspercentage van 97.5%. “In Nederland zijn vele duizenden commerciële aanbieders actief op hetzelfde gebied als wij ”, aldus directeur Wiep Bosgraaf. “Voor veel bedrijven en instellingen is dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarom besloten wij in 2006 om te gaan voor de Cedeo-certificatie. We willen daarmee zekerheid en een stuk transparantie bieden aan onze huidige en toekomstige klanten.”

Het Cedeo-certificaat is twee jaar geldig. De scores van PersoneelsNed laten sinds 2006 een stabiel hoge score zien met een klanttevredenheid die schommelt tussen de 90 en 98,4%. Cedeo benaderde voor haar onderzoek een tiental referenten. Onder hen bevinden zich bedrijven en instellingen die bij PersoneelsNed aanklopten voor een outplacementtraject, maar ook kandidaten die deelnamen aan een traject.

 

De postitieve score is te mede danken aan het hoge plaatsingspercentage (70 tot 80% van de werkzoekenden wordt geplaatst), de persoonlijke benadering en de betrokkenheid van de medewerkers van PersoneelsNed (meedenken en goed kunnen luisteren) en de proactieve opstelling van het bedrijf. Ook de landelijke dekking gecombineerd met het regionale karakter en kleinschalige uitstraling oogst veel waardering bij de referenten.

 

Voor de medewerkers van PersoneelsNed is de certificatie een opsteker. Wiep Bosgraaf: “Uit de cijfers blijkt niet alleen dat de door ons geleverde kwaliteit hoog is, maar dat we die kwaliteit ook vast weten te houden. We investeren voortdurend in kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning bevestigt dat we daar ook daadwerkelijk in slagen.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement