Ondernemend Friesland nieuws

Prestigieuze uitverkiezing voor Fries internetbureau ICIT

Prestigieuze uitverkiezing voor Fries internetbureau ICIT

De Emerce 100 voor 2010 is bekend. ICIT is in dit onderzoek geëindigd op de eerste plek in de categorie CMS (content management systeem). Emerce is een toonaangevend landelijk ICT magazine. Voorheen gingen internetbureaus uit de Randstad er vandoor met deze notering; daarom is het zeer uniek dat een Fries bedrijf deze branche-erkenning krijgt. Het onderzoek werd uitgevoerd door TNS-NIPO.

 

Uiteraard is ICIT zeer tevreden met de door no.1 notering in de Emerce 100. Volgens commercieel directeur Joël Heiner kwam de uitverkiezing onverwacht. “Wij groeien snel, zowel in omzet als personeel. Maar dat we dit jaar binnen Nederland al worden gewaardeerd met deze 1e positie hadden we niet durven denken. Voor ons is het een absolute opsteker en prachtig einde van een succesvol 2009” Heiner verwacht in 2010 hoge ogen te gaan gooien met grote projecten in o.a. de gezondheidszorg en op E-commerce gebied.

 

Xtive CMS is een uitgebreid (modulair) content management systeem dat wordt ingezet binnen de profit-sector, zorg, overheid en het onderwijs. De schaalbaarheid en flexibiliteit van het systeem zijn veelal doorslaggevend om voor het door ICIT ontwikkelde systeem te kiezen. Zo kozen o.a. Overtoom, Monuta, Recreatieschap Drenthe, APX-ENDEX en Elektrokoopjes.nl voor Xtive CMS. Binnen Friesland wordt het websitebeheersysteem ingezet bij Medisch Centrum Leeuwarden, ROC Friesland College, Koopmans Meel, Friso Bouwgroep en Ster Videotheken.

 

Het platform is modulair van opzet zodat de klant zelf beslist welke functionaliteiten er gewenst zijn. Het aantal webkanalen dat er vanuit het systeem kan worden aangestuurd is oneindig. ICIT realiseerde oplossingen variërend van de combinatie: 80 websites & intranet & extranet en narrowcasting tot 5 websites & webshop & informatiezuilen. Zodoende is het systeem binnen praktisch ieder bedrijf of instelling inzetbaar.

 

Naast uitgebreide content management oplossingen is ICIT ook actief in website-ontwikkeling, zoekmachinemarketing, webshops en e-commerce en overige internet gerelateerd producten en diensten.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement