Regiomakelaardij introduceert omgekeerd zoeken met Wensk

De huizenmarkt is dermate in beweging, dat wanneer er een geschikte woning te koop staat, deze momenteel vaak al snel verkocht is. Woningzoekers vissen regelmatig achter het net. Het briefje door de brievenbus werkte daarom soms best goed. Zo kon je laten weten dat je belangstelling voor een huis had, nog zonder dat het te koop stond. Een huis vinden buiten de reguliere markt om, is dan ook de insteek van Wensk: het platform van Regiomakelaardij bij het vinden van je droomhuis. Het digitale briefje door de brievenbus!

Persoonlijke motivatie geeft doorslag

Wensk werkt heel eenvoudig. Woningzoekers plaatsen hun woonwens op wensk.nl. Ze vertellen daarin met hoeveel mensen ze willen gaan wonen, in welke prijsklasse ze een huis zoeken en welk type huis hun droomhuis is. Hoe meer specificaties ze doorgeven, hoe sneller een droomhuis gevonden wordt. De persoonlijke motivatie van de zoekers vergroot de kans op het vinden van een droomhuis. Het kan de doorslag geven bij de huidige eigenaar van het huis dat ze zoeken.

Omgekeerd zoeken

De website en etalage van Regiomakelaardij staan inmiddels vol woonwensen, naast de huizen die aangeboden worden. Behalve woningzoekers die reageren, reageren ook huiseigenaren die merken dat er belangstelling is voor hun huis. Wanneer vraag en aanbod bij elkaar komen, plant de makelaar een bezichtiging in. Op deze manier zijn een aantal woningzoekers en -eigenaren al bij elkaar gebracht door Regiomakelaardij, die wanneer het echt matcht, bij de aankoop zorgt dat alles goed verloopt.

Het briefje door de brievenbus

Dat briefje in de brievenbus, dat was zo gek nog niet. Met het digitale briefje door de brievenbus zorgt Wensk voor aanbod, dat ergens anders niet te vinden is. Zo vinden woningzoekers samen met Regiomakelaardij eindelijk dat ene droomhuis dat aan al hun woonwensen voldoet.

Delen via

Vergelijkbare berichten