Ondernemend Friesland nieuws

Renate Groenewold nieuwe commercieel directeur uwgereedschap.nl

Renate Groenewold, Commercieel Directeur www.uwgereedschap.nl

Onderdeel van Technische Groothandel Lasaulec B.V.

Renate Groenewold is de nieuwe commercieel directeur van www.uwgereedschap.nl. Deze online aanbieder van gereedschappen voor de professional en doehetzelver heeft grote ambities en wil een toonaangevende positie in gaan nemen in de online markt van gereedschappen. Met Renate Groenewold heeft het bedrijf een teambuilder/entrepreneur aangetrokken die de online aanbieder helpt bij het verwezenlijken van de ambitieuze doelstellingen. De kracht van Groenewold is het bouwen van een team en door de “dingen anders te doen” met doorzettingsvermogen, vooruitstrevende doelen te verwezenlijken.

Hierbij zal ook de “oude liefde” van Renate Groenewold een rol spelen door het begeleiden van de huidige ploeg marathonschaatsers die het bedrijf reeds had “gestrikt”. Naast het commercieel directeurschap bij www.uwgereedschap.nl  zal Groenewold zich ook inzetten als accountmanager voor de Technische Groothandel Lasaulec B.V., het moederbedrijf van www.uwgereedschap.nl en zal ze haar eigen bedrijf Renategroenewold.nl verder vorm gaan geven.

 

Reante Groenewold

Renate Groenewold: “ tot voor kort was ik 250 dagen per jaar van huis, dus ik ben gewend te werken met een mentaliteit van 24/7. Deze uitdagingen geven mij dan ook volop de ruimte om mijn energie kwijt te kunnen en daarnaast compleet nieuwe dingen op te bouwen. Klaar met het schaatsten ben ik zeker nog niet, maar voorlopig is het begeleiden van het schaatsteam van www.uwgereedschap.nl  in combinatie met het commercieel directeurschap perfect, waarbij voor mij het zwaartepunt ligt op het ontwikkelen van het commerciële stuk.”Inmiddels heb ik als accountmanager voor Lasaulec B.V. reeds de eerste afspraken staan bij klanten, hartstikke leuk en spannend tegelijkertijd.

 

Nieuw schaats- en skeelerteam

Anne Lourens, algemeen directeur van Technische Groothandel Lasaulec B.V.: “Renate Groenewold past perfect bij de mentaliteit die wij als onderneming hebben:  No-nonsense, Afspraak is Afspraak, betrouwbaar, willen ontwikkelen en luisteren naar wat de klant wil. Helemaal toevallig is de samenwerking met Renate niet legt Anne Lourens uit: “in de online wereld is het naast het online adverteren noodzakelijk om ook fysiek zichtbaar te zijn. Vanuit dat oogpunt hebben we besloten een www.uwgereedschap.nl schaats- en skeelerteam te formeren met als doel zichtbaarheid te vergroten middels acties/promoties/prestaties. Toen we hoorden dat Renate Groenewold stopte als schaatscoach en zich wilde richten op andere activiteiten dan louter schaatstopsport hebben we de stoute schoenen aan getrokken en Renate benaderd. Vanaf het eerste moment was er een klik tussen de partijen en in een week waren we er uit.

 

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement