Ondernemend Friesland nieuws

SCHURER OPTIEK EN DIKHOFF OPTICIENS BUNDELEN KRACHTEN

SCHURER OPTIEK EN DIKHOFF OPTICIENS BUNDELEN KRACHTEN

Sneek - Schurer Optiek gaat haar zaak op de Oosterdijk verhuizen naar Dikhoff Opticiens in de Julianastraat. De twee bekende Sneeker optiekzaken gaan hun krachten bundelen en hun diensten en producten voortaan op één locatie aanbieden. De ruime, moderne zaak van Dikhoff Opticiens aan de Julianastraat is hiervoor het meest geschikt. Schurer Optiek zal begin juli, vlak voor de zomervakantie, haar intrek nemen bij Dikhoff Opticiens. Vanaf dat moment zal de zaak verdergaan onder de naam: Dikhoff & Schurer – opticiens.

Het personeel van Schurer Optiek zal volledig overgaan naar de nieuwe locatie, evenals de collecties. Hiermee wordt het totale aanbod van specialismen, merken, monturen, contactlenzen en zonnebrillen nog veel breder. In het pand aan de Julianastraat zijn optimale voorzieningen aanwezig voor professionele oogmetingen en deskundig advies. Het pand van Schurer Optiek op de Oosterdijk zal worden afgestoten.

Schurer Optiek en Dikhoff Opticiens zijn van oudsher bekende optiekzaken in Sneek. Beide familiebedrijven kennen een lange traditie en hebben dezelfde ontwikkeling doorgemaakt van juwelierszaak tot specialist op het gebied van optiek. Beide optiekzaken kennen meerdere gediplomeerde medewerkers van optometrist tot erkend contactlensspecialist. Het aanbod van Dikhoff Opticiens richtte zich voornamelijk op het topsegment en dat van Schurer Optiek op het middensegment. Dikhoff & Schurer – opticiens biedt de klant straks een totaalpakket van professionele oogmetingen tot deskundig advies op het gebied van brillenglazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Hierbij staat de aandacht, rust en tijd voor de klant voorop.

Sinds januari 2009 is Schurer Optiek eigenaar geworden van Dikhoff Opticiens. Ger Dikhoff nam de juweliers- annex optiekzaak in 1973 over van zijn vader en richtte zich vanaf dat moment alleen op optiek. Hij had een zaak in de Julianastraat, vlakbij waar destijds het st. Antonius ziekenhuis was gevestigd. In 2000 is hij verhuisd naar het huidige, ruime pand aan de Julianastraat 55 (achterkant Albert Heijn), vlakbij het centrum van Sneek met volop parkeermogelijkheden. Schurer Optiek bestaat nu 53 jaar en inmiddels is de derde generatie Schurer binnen het familiebedrijf werkzaam.

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement