Ondernemend Friesland nieuws

Snakeware ontwikkelt site voor RCN

Snakeware ontwikkelt site voor RCN

Recreatiecentra Nederland (RCN) heeft Snakeware geselecteerd als partner voor de realisatie van haar nieuwe interactieve website. Naast concept en creatie zal Snakeware zich met name bezig houden met een slim boekingsproces. Dit zorgt ervoor dat nog meer mensen die op zoek zijn naar een locatie voor een onvergetelijke vakantie op een bungalowpark in Nederland of een camping in Frankrijk dit snel, overzichtelijk en gemakkelijk online kunnen doen. "Wij zorgen ervoor dat je constant feedback krijgt over wat er gebeurt en je ziet duidelijk wat je moet betalen", zegt Petra Nederend, projectleider bij RCN.

De nieuwe website zal gebruik gaan maken van 'behaviour targeting' , wat inhoud dat de informatie, afbeeldingen en ook bijvoorbeeld filmpjes zich aanpassen aan de gebruiker van de website. Zo zal een gezin dat op zoek is naar een park met veel actie en leuke voorzieningen voor kinderen deze informatie ook steeds aantreffen terwijl een rustzoekend ouder echtpaar informatie aantreft dat met name op natuur, ruimte en ontspanning is toegespitst. "Deze nieuwe techniek in combinatie met het slimme boekingsproces zorgt ervoor dat de website zich aan de klant aanpast en dat je je meteen thuis voelt bij RCN en haar parken", zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

Derde boekingssite op rij

Na de realisatie van de nieuwe website voor Beach Resort Makkum, waar Snakeware op basis van de uitgebreide boekingsoftware van Stratech ook de zoek en boek functie heeft verzorgd, is dit de derde keer dat er voor een grote opdrachtgever in Nederland, in samenwerking met een gerenommeerde software leverancier voor het boekingsproces, door het Sneker internetbureau aan een totaal concept wordt gewerkt.

De technische architectuur, waaronder het publiceren van contentpagina's, de zoekmachine, koppelingen met het back-end systeem van Stratech en het implementeren van alle bij het concept behorende objecten wordt allemaal door Snakeware verzorgd op basis van hun content management systeem Snakeware CMS Enterprise. Hierdoor zal de nieuwe website een solide en flexibele basis zijn voor verdere ontwikkeling van de site.

Over Recreatiecentra Nederland

RCN bestaat bijna 60 jaar en staat garant voor een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Met kwaliteit en gastvrijheid als uitgangspunten is RCN uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met negen vakantieparken in Nederland en zeven campings in Frankrijk. Al onze parken, zowel in Nederland als in Frankrijk zijn voorzien van goede faciliteiten, ruimte en voldoende vermaak voor iedereen. Elk park heeft zijn eigen karakter, elke omgeving biedt weer andere attracties, ontdekkingen en uitdagingen. En overal staat ieder jaar weer een enthousiast recreatieteam klaar om een scala aan activiteiten te verzorgen voor jong en oud.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement