Ondernemend Friesland nieuws

Snakeware zet stappen op Duitse Markt

Cuxland Ferienparks één van de grotere vakantie-aanbieders in Nedersaksen schakelt Snakeware in

Op basis van goede referenties in Nederland bij onder andere Recreatie Centra Nederland www.rcn.nl, Beach Resort Makkum www.makkumbeach.nl en Dutchen www.dutchen.nl heeft Snakeware nu ook voet aan wal gezet in Noord Duitsland. Sinds januari heeft Snakeware daar haar eerste grote zoek en boek project op basis van de geavanceerde boekingssoftware van Stratech in ontwikkeling.

Na een selectietraject heeft het Duitse Cuxland Ferienparks in januari aangegeven met Snakeware in zee te gaan. Cuxland Ferienparks is gevestigd in Dorum, direct gelegen aan de Noordzeekust, vlak onder Cuxhaven. Cuxland Ferienparks is een verhuurder van woningen en appartementen op verschillende locaties langs de kust, met ook vestigingen in Wremen en Bad Bederkesa. Cuxland Ferienparks verhuurt ongeveer 400 bungalows en andere vakantieverblijven en is daarmee één van de grotere vakantie-aanbieders in Nedersaksen.

 

De nieuwe boekingswebsite zal direct te vinden zijn via een eigen domeinnaam, maar wordt ook integraal aangeboden in de corporate website van Cuxland Ferienparks die momenteel op basis van Typo3 door Snakeware’s Duitse partner BKM Medien uit Bremerhaven ontwikkeld wordt.

 

Zo maken steeds meer parken gebruik van online en software kennis die Snakeware in huis heeft en is de online boeking software naast Nederlands, Duist en Engels ook beschikbaar in het Frans. “Dat een klant uit Duitsland voor ons kiest zegt veel over de degelijkheid van onze software en sites”, zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

 

De technische architectuur, koppelingen met het back-end systeem van Stratech en het implementeren van alle bij het concept behorende objecten wordt allemaal door Snakeware verzorgd op basis van hun software dat onderdeel uitmaakt van het content management systeem Snakeware CMS. Vervolgens is de data via XML en andere open standaarden beschikbaar gesteld aan de Typoo3 open source software dat achter de nieuwe Cuxland Ferienparks website draait en ontwikkeld is door BKM Medien en waar Snakeware in Duitsland mee samenwerkt.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement