Ondernemend Friesland nieuws

Social Media Seminar groot succes

De virtuele zakenwereld is aan verandering onderhevig. Social Media zijn daarbij niet meer weg de denken. De vraag is echter hoe elke ondernemer hier invulling aan geeft. Maar liefst 50 ondernemers en communicatieprofessionals waren afgekomen op een drukbezocht seminar, dat werd georganiseerd door drie Leeuwarder bedrijven. Het hadden er net zo goed 150 kunnen zijn, maar vol is nu eenmaal vol.

Gastheer was Bram Dekker van Dekker Drukwerken. Dit bedrijf loopt voorop in de grafische industrie en constateert dat zijn klanten ook om niet-gedrukte media vragen. Bram besprak richtingen waarin de grafische sector zich de komende jaren zal ontwikkelen.

Online Marketeer Gerard Duursma van de Leeuwarder onderneming Bonopoly leidde het publiek met groot enthousiasme langs de vele commerciële mogelijkheden van diverse Social Media. Daarnaast benadrukte hij niet alleen de noodzaak van de integratie van de offline en online marketing, maar gaf en passant ook nog het belang van Personal Branding aan met de voorwaarden die daar gelden.

Peter Dekker ten slotte, commercieel directeur van communicatieburo Cinnamon, besprak de drie kerntaken van de onderneming: webdesign, informatiearchitectuur en Open Source Content Management Systeem (CMS). Daarin maakte hij duidelijk  waar Cinnamon verder gaat dan alleen maar het ontwikkelen van websites en CMS. Tot slot ging hij in op de interessante vraag hoe social media kunnen worden geïntegreerd in een website.

 

Vele vragen werden gesteld en levendige discussies gevoerd tijdens de presentatie van Gerard Duursma, maar ook na afloop bij de borrel bleken de Social Media de aanwezigen behoorlijk bezig te houden.

 

De drie organiserende bedrijven en de bezoekers kijken met veel plezier terug op dit seminar. Niet vreemd dus dat er in maart al weer een nieuwe avond is ingepland.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement