Sonesto introduceert nieuw logo én volledig circulaire locker

Met een team van experts, speciaal geselecteerde fabrikanten en toeleveranciers biedt Sonesto de Nederlandse markt een totaalpakket aan lockers en opbergsystemen. Van schoolkluisjes tot postvakken, maatwerklockers en kledinglockers, op ieder inrichtingsvraagstuk wordt een passend, op de klantwensen afgestemd, advies gegeven.

Circulaire locker
Innovatie en duurzaamheid integreren steeds meer in deze markt waardoor de ontwikkeling van een volledig circulaire locker niet langer op zich kon laten wachten. In samenwerking met Brink Industrial ontwikkelde Sonesto de allereerste volledig circulaire locker Zero. Brink Industrial brengt als eerste metaalverwerker de beginselen van Smart Industrie en Circulariteit in de praktijk samen tot Industry 5.0. Deze principes paste zij in samenwerking met Sonesto toe op de Zero: de eerste circulaire lockerkast die is ontworpen volgens het principe circularity-by-design: modulair, opgebouwd uit gerecycled staal, gericht op jarenlang probleemloos gebruik en toekomstig hergebruik. De kennis en kunde van dé circulaire hightech metaalverwerker gecombineerd met de kennis en kunde van dé specialisten in de lockermarkt.

Stored in style
Met een kleurrijk, professioneel logo gecombineerd met een verfrissend merkverhaal, ingespeeld op de behoeften van de markt, versterkt Sonesto haar positie op de lockermarkt. Het assortiment bestaat uit zowel houten als stalen lockers met verschillende types deuren. De facetdeur heeft zijn sterkte en functionaliteit inmiddels bewezen en de onverwoestbare composietdeur (krassen zijn onzichtbaar, stift en stickers hechten niet op de deur) wint steeds meer terrein. Een circulaire, volledig recyclebare locker maakt het assortiment compleet.

Delen via

Vergelijkbare berichten