Ondernemend Friesland nieuws

Speak geeft NHL digitale makeover

Speak geeft NHL digitale makeover

Vanaf september 2009 krijgt de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) een nieuwe huisstijl. De NHL grijpt dit moment aan om de digitale communicatie te optimaliseren. De website www.nhl.nl krijgt daarom een compleet nieuw uiterlijk in lijn met de nieuwe huisstijl die door Koeweiden Postma uit Amsterdam is ontwikkeld. Voor deze digitale activiteiten heeft de NHL Speak gekozen als nieuwe leverancier.

De nieuwe webomgeving van Speak maakt het mogelijk om informatie gebruiksvriendelijk aan te bieden en zet in op de nieuwste internetfunctionaliteiten. Door het nieuwe content management systeem (CMS) ‘Speakpoint’, vindt aan de achterkant van de NHL-website een moderniseringsslag plaats. Deze moderniseringsslag vertaalt zich aan de voorzijde van de website in een nieuwe ‘look and feel’, volledig conform de nieuwe huisstijlrichtlijnen van de NHL.

 

Ageeth Huizenga, hoofd Marketing en Communicatie van de NHL: “Parallel aan een prachtig modern gebouw aan de Rengerslaan, bouwt de NHL ook aan een modern digitaal thuis. Onze website krijgt een digitale makeover. Dat betekent dat alle bestaande webpagina’s in het nieuwe CMS worden gegoten, conform de nieuwe huisstijl. Hiermee wordt het merk NHL eenduidig uitgedragen én maken we een grote sprong voorwaarts in het beheren van alle informatie via internet. Hiermee zijn we ook voorbereid op het aansturen van andere digitale kanalen zoals televisiecircuits en mobiele telefoons. In Speak hebben we een partner gevonden die verder kijkt dan alleen internet”.

 

Alex Talsma, directielid van Speak: “Digitale communicatie neemt ook binnen de NHL een grote vlucht. Daarvoor leggen we nu een stevig fundament voor bestaande en toekomstige ontwikkelingen. Zo is een volgende stap het inzetten van informatievoorziening via beeldschermen in de nieuwbouw, het zogenaamde narrowcasting of digital signage. Een ideale manier om studenten en medewerkers binnen het gebouw snel van het laatste nieuws te

voorzien. Maar ook het inzetten van bijvoorbeeld SMS is mogelijk. De NHL is met het integreren van haar digitale marketingcommunicatie één van de koplopers in onderwijsland”.

 

De nieuwe website staat vanaf 2 september aanstaande online bij de start van het nieuwe

studieseizoen.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement