Ondernemend Friesland nieuws

Stenden Hotel Management School dubbel in de prijzen

Stenden Hotel Management School dubbel in de prijzen

Traditiegetrouw wordt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat gisteren plaatsvond tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, de Hotello of the Year Award uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Tevens werd de Talent of the Year Award uitgereikt aan een hotelschoolstudent die zeer goede studieresultaten haalt en daarnaast nog iets bijzonders presteert op school. Beide prijzen gingen naar Stenden Hotel Management School.

Hotello’s
Een student of afgestudeerde van een hoge hotelschool wordt ook wel een hotello genoemd. HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor studerende & alumni van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen. Een vakjury heeft een top 10 van zwaargewichten in de hospitality branche beoordeeld op de kernwaarden van een Hotello; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Dit resulteerde in 4 finalisten van de hotelscholen Den Haag, Maastricht en Leeuwarden.

Jongste vrouwelijke hoteldirecteur in Azië
Linda Giebing (afgestudeerd van Stenden Hotel Management School in 2000) heeft de Hotello of the Year 2017 in de wacht gesleept! Zij is general manager van Double Tree by Hilton in Penang, Maleisië en daarmee de jongste vrouwelijke general manager in Azië. Linda zet in het hotel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op de agenda door onder andere lokale samenwerkingen aan te gaan, mensen in achterstandsituaties mogelijkheden te bieden en zich in te zetten voor vrouwen in leidinggevende functies. 'Ik wil graag dat de beste mensen met de grootste passie bijzondere ervaringen kunnen creëren voor gasten, voor de omgeving en voor zichzelf.' aldus Linda.

Groot talent
Nikki Berghuis, tweedejaars student aan Stenden Hotel Management School, mocht de Talent of the Year 2017 in ontvangst nemen. Zij won deze aanmoedigingsprijs mede door haar enthousiaste video-pitch over wat gastvrijheid voor haar betekent en hoe zij dit wil overbrengen op de mensen om haar heen. “Gastvrijheid is contact maken; ''be the reason someone smiles today”, aldus een vereerde Nikki Berghuis. Met deze positieve instelling wist zij de twee andere finalisten van Tio Hogeschool te verslaan.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement