Ondernemend Friesland nieuws

Stenden university hotel treedt toe tot wereldberoemde Mantis Group

Het Stenden university hotel treedt woensdag 11 november toe tot de wereldberoemde Mantis Group. De Mantis Group bestaat uit zeer exclusieve hotels, gevestigd in Zuid-Afrika en Europa. Elk hotel is individueel geselecteerd, bevindt zich veelal op een unieke locatie en erkent het belang van schoonheid, cultuur en individualiteit. De slogan van de Mantis Group is ‘Conserving a vanishing way of life’.

Mantis is opgericht in 2000 en heeft vele onderscheidingen en prijzen gekregen zoals de ‘Harpers and Queen 100 best Places to visit award’.Het Stenden university hotel is een leerbedrijf van International Hospitality Management van Stenden hogeschool. Het hotel biedt de unieke combinatie van een trendy, modern hotel (vier sterren) en een internationale, ambitieuze onderwijsomgeving. Medewerkers en studenten zijn afkomstig uit zestig verschillende landen. Zij zorgen voor een gastvrij en aangenaam verblijf in alle opzichten. Studenten bereiden zich op die manier voor op een succesvolle toekomst in het hotelmanagement.

 

Het Stenden university hotel is trots op het feit dat het onderdeel wordt van de Mantis Group: Robert Veenstra, voorzitter van het College van Bestuur van Stenden hogeschool: “Toetreden tot de Mantis Group bevestigt de sterke band en vriendschap tussen Stenden hogeschool en Mantis die jaren geleden ontstond op onze campus site in Zuid-Afrika. Het is een erkenning van het unieke karakter van ons Stenden university hotel, ons International Hospitality Management programma en haar studenten. Zowel Mantis als Stenden staan voor uitmuntendheid in gastvrijheid, daarbij staat duurzaamheid bij ons beide hoog in het vaandel.”

 

Volgens Adrian Gardiner, Managing Director en oprichter van de Mantis Group, kan de samenwerking het beste omschreven worden als: “Stenden en Mantis delen niet alleen dezelfde visie op gastvrijheid maar beleven ook dezelfde levenswaarden. Het is een ‘partnerschip en friendship made in heaven’.”

 

Om de toetreding van Stenden university hotel tot de Mantis Group officieel te maken, zal Adrian Gardiner de Mantis vlag hijsen voor de ingang van het Stenden university hotel in Leeuwarden. Dit gebeurt op woensdag 11 november om 10.00 uur.

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement